PAO Foundation – Ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: “Μεγάλη νύχτα απόψε”

PAO Foundation – Ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: “Μεγάλη νύχτα απόψε”
Καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του Παναθηναϊκού και για το πρότζεκτ PAO Foundation είναι το σημερινό ραντεβού, Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ. Ακούστε όσα μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μέσα στη μέρα θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε ένα καθοριστικό ραντεβού για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την εμπλοκή του Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ μέσω του πρότζεκτ του «PAO Foundation». 

Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για πρώτη φορά επί της ουσίας για όλα τα θέματα του εγχειρήματος και κυρίως για τα οικονομικά, αφού αυτά αποτελούν το βασικό ζήτημα της συμμετοχής του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και άλλα πρακτικά θέματα για την μετάβαση στη νέα εποχή. 

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης και οι δύο πλευρές είναι θετικές στο να δρομολογήσουν εξελίξεις, αφού είναι δεδομένη από τη μια η πρόθεση του Αλαφούζου να αποχωρήσει, καθώς και η θέση του Γιαννακόπουλου να κάνει πράξη το όραμα του για έναν ενιαίο και δυνατό Παναθηναϊκό. 

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης για το πρότζεκτ, τους συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τον τρόπο λειτουργίας του «PAO Foundation» και όλα τα «καυτά» θέματα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play