Ρύζι τηγανητό – Τρώμε ασιατική κουζίνα

Ρύζι τηγανητό – Τρώμε ασιατική κουζίνα
Μια συνταγή που θα σας ενθουσιάσει.

Ο ουρανίσκος θέλει αλλαγές και τι καλύτερο από την δοκιμή μιας διαφορετικής κουζίνας. 

Τι καλύτερο, λοιπόν, από την ασιατική κουζίνα και το τηγανητό ρύζι.

Σας προτείνουμε μια τέλεια συνταγή αρωματική όσο καμία άλλη.

Υλικά

100 γραμμάρια ρύζι βρασμένο (αρωματικό, κατά προτίμηση)1 κουταλιά γλυκού φυτικό λάδι1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1/2 φρέσκο κρεμμυδάκι2 κουταλιές σάλτσα σόγιας2 αυγάΑλάτι και πιπέρι1/2 φλυτζάνι αρακά βρασμένο1/2 φλυτζάνι καρότα σε κύβους, βρασμέναΛίγο καλαμπόκι, βρασμένο, σε κονσέρβα

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βάλτε νερό, λίγο αλάτι και την σάλτσα σόγιας, αφήστε να βράσει και ρίξτε το ρύζιΖεστάνετε το λάδι σε τηγάνι, σε μέτρια φωτιάΣωτάρετε το κρεμμύδι ελαφρά, ρίξτε το βρασμένο αρακά και τα καρότα, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το καλαμπόκιΑνακατέψτε καλά, να πάρουν αρώματα για 4 λεπτάΧτυπήστε τα αυγά, ρίξτε τα στο τηγάνι και ανακατέψτεΜέσα στο τηγάνι προσθέστε το ρύζι, ανακατέψτε καλά και προσθέστε πιπέρι

Έτοιμο!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play