Ουζουνίδης: «Πώληση Ζέκα μόνο με τους όρους μας»!

Ουζουνίδης: «Πώληση Ζέκα μόνο με τους όρους μας»!
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πώλησης του Ζέκα και επεσήμανε τα μεταγραφικά δεδομένα επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του SDNA.

Μέχρι κεραίας επιβεβαίωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης το ρεπορτάζ του SDNA για τα μεταγραφικά δεδομένα που υφίστανται στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις παραμέτρους που υπάρχουν στο θέμα του Κάρλος Ζέκα. Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού στο συνδρομητικό κανάλι της Nova έχουν ως εξής: -Για τον αποκλεισμό από την Αθλέτικ Μπιλμπάο:

«Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, κυρίως στο πρώτο παιχνίδι με την απόδοση που είχαμε και έτσι όπως είχε εξελιχθεί, νομίζω ότι εκεί χάθηκε κατά ένα μεγάλο βαθμό, δεν θα έλεγα η πρόκριση, αλλά το να τη διεκδικήσουμε με περισσότερες πιθανότητες, γιατί και πάλι το δεύτερο ματς στον Μπιλμπάο δεν θα ήταν εύκολο.

Αυτά τα δύο παιχνίδια μου έδειξαν όμως ότι έχουμε πoλλές δυνατότητες ως ομάδα, έχοντας στο μυαλό μου βέβαια και το βαθμό ετοιμότητας ατομικά των παικτών μας και συνολικά του γκρουπ.

Οταν αυτοί οι παίκτες θα βρουν το 100% της φυσικής κατάστασης και τη συνοχή που χρειαζόμαστε σαν ομάδα, γιατί μην ξεχνάμε ότι αλλιώς ξεκινήσαμε στην προετοιμασία, αλλιώς στα πρώτα ματς και τώρα μπαίνουν και κάποιοι άλλοι παίκτες στην ομάδα και είναι λογικό ακόμα να μην έχουν αφομοιώσει κάποια πράγματα που θέλω.Οπότε βλέποντας τις ατομικές ικανότητες και έχοντας στο μυαλό μου τη δουλειά που θα κάνουμε και τον τρόπο παιχνιδιού που θα παίξουμε, νομίζω ότι θα είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα».-Εάν υπάρχει κίνδυνος ψυχολογικού αδειάσματος των παικτών:«Οχι δε νομίζω, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Οι παίκτες που έχουν έρθει δεν είναι μεγάλοι σε ηλικία, έχουν φιλοδοξίες, είναι παίκτες που θέλουν να κάνουν πράγματα, οπότε νομίζω ότι δεν θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα».

-Για το ματς με τον Λεβαδειακό όπου εκτός από τα προβλήματα δεν θα υπάρχει και κόσμος στις εξέδρες:«Υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Εμείς ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με μείον 2, έχουμε απουσίες, τιμωρίες από πέρυσι, δεν θα έχουμε και κόσμο, οπότε αυτά δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα.Από εκεί και πέρα όμως είναι ένα παιχνίδι που θα παίξουμε στην έδρα μας, ανεξάρτητα που δεν θα έχει κόσμο, οπότε θα πρέπει να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και το ρυθμό μας όσο κούραση και να υπάρχει.Μιλάω για κούραση όχι επειδή δεν είμαστε καλά σε φυσική κατάσταση αλλά γιατί οι ρυθμοί όταν παίζεις με μία ομάδα όπως η Μπιλμπάο είναι εντελώς διαφορετικοί, πας σε άλλο επίπεδο τρεξιμάτων, σε άλλα επίπεδα έντασης και δεν είναι πολλές οι μέρες που μεσολαβούν μέχρι την Κυριακή.Ομως εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε και εύκολα ή δύσκολα να κερδίσουμε το παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για να φτιάξουμε πάλι την ομάδα απ’ την αρχή».

-Για το αν η ισοπαλία του Λεβαδειακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ λειτουργεί ως καμπανάκι:«Το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά. Είδα τον Λεβαδειακό με τον ΠΑΟΚ, έκανε ένα καλό παιχνίδι.Είναι μία ομάδα με αρκετά δυνατά παιδιά, που παίζει σφιχτά στην άμυνα και με τη βοήθεια του Μπραντάο μπορεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των ακραίων της. Εχουν κι αυτοί αδυναμίες σαν ομάδα, θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε και να νικήσουμε το παιχνίδι».

-Εάν η υπόθεση Ζέκα έχει επηρεάσει τον Παναθηναϊκό, εάν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει κι αν έχει μιλήσει μαζί του:«Ναι έχω μιλήσει μαζί του. Η θέση η δική μας είναι ξεκάθαρη. Πρώτη η δική μου ότι δεν θέλω να φύγει κάποιος παίκτης και το ίδιο έχει και η διοίκηση, εκτός βέβαια εάν τα οικονομικά δεδομένα είναι αυτά που θέλει ο σύλλογος.Εάν θέλει κάποιος να πάρει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να δεχθεί τους οικονομικούς όρους που θέλουμε εμείς…Σίγουρα, όσο και να λέμε ότι δεν επηρεάζει, δεν μπορεί να μην επηρεάσει και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προσπαθεί να είναι όσο μπορεί συγκεντρωμένος για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά όπως και να το κάνουμε όταν υπάρχει ο ντόρος γύρω από το όνομά σου και όταν υπάρχει όλη αυτή η διαδικασία δεν μπορείς να έχεις και το μυαλό σου 100%.Είναι ένας παίκτης έμπειρος, όμως, ένας παίκτης που αγαπάει την ομάδα οπότε νομίζω ότι θα είναι εδώ».-Για το πότε θα είναι έτοιμοι οι Ινσούα και Τζανδάρης:«Θα τους δούμε. Ο Ινσούα έκανε προπονήσεις με την Ουντινέζε, δεν έχει παίξει όμως παιχνίδια, σίγουρα θα ήθελα εάν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω και την Κυριακή που λείπει και ο Νίκλας (σ.σ. Χουλτ), έχουμε κι ένα πρόβλημα με τον Ματίας (σ.σ. Γιόχανσον) που ήταν ανέτοιμος και αναγκάστηκε να αγωνιστεί σε δύο απανωτά ματς με τον Πλατανιά και τη Μπιλμπάο.Θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Κουλιμπαλί, μακάρι να είναι καλά για να αγωνιστεί, γιατί αλλιώς υπάρχει πρόβλημα με τους ακραίους αμυντικούς. Σας είπα είναι ένα παιχνίδι που εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να το νικήσουμε».

-Εάν θα γίνουν άλλες μεταγραφικές προσθήκες κι αν ναι σε ποιες θέσεις:«Κοιτάξτε, θα εξαρτηθεί από το αν θα γίνει κάποια πώληση. Εάν δεν γίνει πώληση δε νομίζω ότι τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου μας επιτρέπουν να κάνουμε άλλη μεταγραφή. Θα το συζητήσουμε όμως και με τον πρόεδρο και θα δούμε.

Σίγουρα χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες, από εκεί και πέρα όμως όλα γίνονται με βάσει την οικονομική δυνατότητα που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή.Αν δεν φύγει κάποιος παίκτης νομίζω θα είναι δύσκολα να πάρουμε κάποιον άλλον».

-Εάν αυτό το γεγονός του «δένει» τα χέρια, με τις έννοια ότι δεν έχει τόσες λύσεις όσες θα ήθελε:«Εντάξει δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να δουλεύω με τους παίκτες που έχω στην ομάδα.Θα περιμένουμε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος να δούμε τι παίκτες θα έχουμε και ανάλογα με τους παίκτες που θα έχουμε θα δούμε πως θα ετοιμάσουμε την ομάδα και το στιλ παιχνιδιού μας.Ολοι οι προπονητές θέλουν παίκτες. Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει παίκτες. Από εκεί και πέρα όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα, άλλοι ελέγχουν τα οικονομικά δεδομένα και αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε πως η ομάδα θα βρει μία οικονομική ισορροπία».

πηγή:  sdna.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play