Μετά την Ριέκα δανείζεται ο Ρισβάνης στον Ατρόμητο

Μετά την Ριέκα δανείζεται ο Ρισβάνης στον Ατρόμητο
Τελειωμένος πρέπει να θεωρείται ο δανεισμός του Ρισβάνη στον Ατρόμητο, με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται τελικά μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ριέκα.

Την Δευτέρα όλοι περίμεναν πως ο Σπύρος Ρισβάνης θα γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου. Οι πληροφορίες ήθελαν την συγκεκριμένη μέρα να είναι κι εκείνη που ο νεαρός αμυντικός θα υπέγραφε τον δανεισμό του στους Περιστεριώτες. Τελικά, το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Κροατία για τον επαναληπτικό με την Ριέκα, πήγε την μεταγραφή λίγο πίσω.

Για την ακρίβεια, αν και όλα ήταν έτοιμα για τον δανεισμό την Δευτέρα με τον ποδοσφαιριστή να… περιμένει στο ακουστικό του, αυτό δεν έγινε. Άπαντες οι Πειραιώτες, έχουν βρεθεί στην Κροατία όπου ο Ολυμπιακός το βράδυ σφραγίζει το εισιτήριο της επιστροφής του στους ομίλους του Champions League. Έτσι, η υπόθεση του Ρισβάνη «πάγωσε» προσωρινά και αναμένεται να ολοκληρωθεί με την επιστροφή των «ερυθρόλευκων».

Την Τετάρτη λοιπόν, όπως προκύπτει τόσο από το Περιστέρι, όσο και από την πλατεία Αλεξάνδρας, ο δανεισμός θα ολοκληρωθεί με τις υπογραφές και φυσικά την ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή από τους Περιστεριώτες.

πηγή: gazzetta.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play