Γκριν: Ήρθα να γίνω ηγέτης της ΑΕΚ!

Γκριν: Ήρθα να γίνω ηγέτης της ΑΕΚ!
Φτιαγμένος από την πρώτη στιγμή ο Γκριν.

Έτοιμος και αποφασισμένος να γίνει ηγέτης της ΑΕΚ δήλωσε ο Μάικ Γκριν, φτάνοντας στο «Ελ. Βενιζέλος» για λογαριασμό της Βασίλισσας. Αναλυτικά ο Αμερικανός γκαρντ είπε:

«Είναι έτοιμος να αρχίσω δουλειά με την ΑΕΚ. Μιλησα με αρκετούς ανθρώπους και μου είπαν πως πρόκειται για μία σοβαρή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος που ειμαι εδώ και θέλω να κερδίσω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Ήρθα για να γινω ηγέτης της ομάδας. Γι’ αυτό υπέγραψα. Ξέρω πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις».

Για το Basketball Champions League:«Κάθε φορά που βρίσκεσαι σε μία τέτοια διοργάνωση θες να πας μακριά. Θέτουμε ψηλά τον πήχη εκεί».

Για τους παίκτες που ξέρει από την ΑΕΚ: «Ξέρω τον Ντουσαν Σακοτα με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Βαρεζε. Ξέρω λίγο και τον Ντελροι Τζειμς αλλά τους υπολοίπους θα τους γνωρίσω εδώ».

Για όσα του είπε ο Τζέι Κόβαν Μπράουν που ήταν πέρσι συμπαίκτης του στην Καρσίγιακα και έχει περάσει από την ΑΕΚ: «Μου είπε πολλά καλά πράγματα για την ομάδα αλλά και την πόλη. Με προετοίμασε εξαιρετικά. Βέβαια θα δω κι από μόνος μου πραγματα».

Για τον κόσμο: «Είμαι ανυπόμονος να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για το στυλ παιχνιδιού του: «Είμαι παίκτης που βγάζει αρκετό πάθος στο παρκέ. Μου αρέσει να εκτελώ τρίποντα και να βοηθήσω στην οργάνωση. Θέλω να κάνω τα πάντα πάνω στο παρκέ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play