Θιγάντα: «Κερδίσαμε χωρίς να παίξουμε καλά»

Θιγάντα: «Κερδίσαμε χωρίς να παίξουμε καλά»
Ο Χοσέ Άνχελ Θιγάντα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (3-2) ότι η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να πάρει τη νίκη χωρίς να παίξει καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των Βάσκων:

 Για την εικόνα του ματς: «Οι αγώνες διαρκούν ενενήντα λεπτά και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα. Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι ως τώρα. Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Όταν δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όμως οι παίκτες μου έδειξαν ότι έχουν θέληση. Το DNA της ομάδας μου έδειξε ότι είναι για μεγάλα παιχνίδια. Παίξαμε σε μία φανταστική ατμόσφαιρα όμως δείξαμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος: «Ο προπονητής είναι ο βασικός υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν σε μία ομάδα, είχαμε παίξει λίγα παιχνίδια ως τώρα. Δεν είχαμε συνοχή στην αρχή όμως πιστεύω ότι με την προπόνηση θα βελτιωθούμε. Αν και βγήκαμε νικητές δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Απόψε δεν κάναμε πολλά πράγματα σωστά».

Για το αν πίστεψε στο 2-0 στην ανατροπή: «Πάντοτε σκέφτομαι ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να βάλουν γκολ. Ο Αντούριθ σήμερα δεν ήταν σε καλή κατάσταση όμως κερδίσαμε σε ένα γήπεδο που δεν είναι καθόλου εύκολο να το πετύχεις. Ελπίζω πως τα πράγματα θα εξελιχθούν ακόμα καλύτερα».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Το καλό αυτό αποτέλεσμα δεν πρέπει να μας βγάλει από τις σκέψεις να πάμε καλά στο πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες μέρες. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συνοχή».

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση: «Σε καμία περίπτωση η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και εκτός αυτού εμείς σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικούς παίκτες, ο Ζέκα ήταν πραγματικά φανταστικός».

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play