Η Τότεναμ τρελάθηκε και σπάει το μεταγραφικό της ρεκόρ!

Η Τότεναμ τρελάθηκε και σπάει το μεταγραφικό της ρεκόρ!
Ο Ντάβισον Σάντσες ανηφορίζει για Λονδίνο και γίνεται η πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της Τότεναμ, αλλά και η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του Άγιαξ!n

Λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει μία ιστορική μεταγραφή τόσο για την Τότεναμ, όσο και για τον Άγιαξ.

Τα «σπιρούνια» που δεν είχαν κάνει την παραμικρή κίνηση αυτό το καλοκαίρι και είχαν εισπράξει 50 εκατομμύρια λίρες από την πώληση του Κάιλ Γουόκερ ήρθαν σε συμφωνία με τον Αίαντα για ένα παίκτη που θωρακίζει την άμυνα των Λονδρέζων.

Ο 21χρονος θηριώδης Κολομβιανός στόπερ Ντάβινσον Σάντσες ανηφορίζει για την αγγλική πρωτεύουσα, αφού υπάρχει πια συμφωνία με τον Άγιαξ στα 45 εκατομμύρια ευρώ για την μετακόμιση του στην Τότεναμ.

Ο Σάντσες που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα του Άγιαξ με την Ρόζενμποργκ συμφώνησε για πενταετές συμβόλαιο και η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Η Τότεναμ σπάει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής που ήταν ο Μουσά Σισοκό έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ συνάμα θα πρόκειται και για την ακριβότερη πώληση παίκτη από την ομάδα του Άμστερνταμ, που είχε ως ρεκόρ τα περσινά 32 εκατομμύρια για την παραχώρηση του Άρεκ Μίλικ στην Νάπολι.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play