«Απέρριψα δύο προτάσεις και την Μπαρτσελόνα για τον Παναθηναϊκό»

«Απέρριψα δύο προτάσεις και την Μπαρτσελόνα για τον Παναθηναϊκό»
«Απέρριψα δύο προτάσεις και την Μπαρτσελόνα για τον Παναθηναϊκό».

ntttttntttttntttttΟ Ματ Λοτζέσκι μίλησε μεταξύ άλλων στο sdna για το ότι απέρριψε δύο προτάσεις και την Μπαρτσελόνα για να ντυθεί στα πράσινα.nn

Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξή του στο sdna:

«Λόγω του τραυματισμού μου, στις συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα δεν υπήρχε συμβόλαιο στο τραπέζι. Έπρεπε να περάσω από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αποδέχτηκα και τις πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ότι βγήκαν αυτά τα ρεπορτάζ το αφήνω ασχολίαστο. Το επιτελείο της Μπαρτσελόνα, μάλιστα, διαπίστωσε ότι η αποκατάστασή μου είχε πάει περίφημα και ότι όλα είχαν εφαρμοστεί κατά γράμμα.

Για κάποιο λόγο, όμως, η Μπαρτσελόνα ήθελε περισσότερο χρόνο και αυτό πιθανώς συνέβαινε λόγω του ενδιαφέροντος για την απόκτηση του Χάγκα. Όπως είπα, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ο Παναθηναϊκός ρωτούσε για μένα όλο το καλοκαίρι. 

Έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο και κάποια στιγμή εξέφρασε πολύ δυναμικά το ενδιαφέρον του. Μόλις, λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι με θέλει στην ομάδα του, σκέφτηκα ότι ήταν η καλύτερη προοπτική για μένα και την οικογένεια μου.

Έτσι, αφού απέρριψα άλλες δύο προτάσεις, ενώ και οι συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα δεν οδήγησαν σε συμφωνία, υπέγραψα στον Παναθηναϊκό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play