Κοντά σε λύση με Ντίντακ η ΑΕΚ!

Κοντά σε λύση με Ντίντακ η ΑΕΚ!
Ο Ντίντακ Βίλα και η Εσπανιόλ επέστρεψαν με νέα προσφορά που φαίνεται να... κινείται στα «θέλω» της ΑΕΚ.n

Τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία καλλιεργήθηκε αισιοδοξία για λύση στο… θρίλερ της ΑΕΚ με τον Ντίντακ Βίλα. Και όπως φαίνεται αυτή βασιζόταν στις προθέσεις της πλευράς του Ισπανού (και της Εσπανιόλ), οι οποίες αποτυπώθηκαν με νέα προσφορά που έφτασε στην Ένωση για να δοθεί λύση στο αδιέξοδο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στα χέρια των Κιτρινόμαυρων ήρθε νέα πρόταση τόσο από τον Ντίντακ, όσο και από την ομάδα της Βαρκελώνης, η οποία περιλαμβάνει χρήματα, αλλά και κάποια άλλα ανταλλάγματα, τα οποία συνολικά αναμένεται να ξεπεράσουν το ποσό που θα μπορούσε να διεκδικήσει και να κερδίσει -αλλά σε βάθος ίσως και διετίας- η ΑΕΚ δικαστικά, μέσω προσφυγής στη FIFA. 

Κι αυτό το ποσό ήταν τα χρήματα του τρέχοντος συμβολαίου του (280.000 ευρώ).

Η ΑΕΚ δεν έχει αντιδράσει ακόμη επίσημα στην συγκεκριμένη πρόταση, όμως οι συζητήσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε μια λύση που θα είναι στα «θέλω» της Ένωσης, η οποία έκανε τους κατάλληλους χειρισμούς σε αυτή την υπόθεση, προκειμένου να… αποκρούσει διάφορες κινήσεις (όπως τους αρχικούς ισχυρισμούς περί… πλαστού συμβολαίου, αλλά και την περίεργη εμφάνιση της… Ρέους) και να καταφέρει να έρθει σε μια συμφωνία με τους δικούς της όρους. 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play