Εξιτάρει την ΑΕΚ ο Περπέρογλου

Εξιτάρει την ΑΕΚ ο Περπέρογλου
Είναι το κομμάτι που θα κάνει το παζλ της Βασίλισσας έργο τέχνης - Τι έχει γίνει και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει η μεγάλη μεταγραφή.

Η απόκτηση του Μάνι Χάρις ήταν το κερασάκι στην τούρτα των κινήσεων της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν και σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς της Βασίλισσας αφού μιλάμε για έναν παίκτη που μόλις την προηγούμενη μέρα ήταν πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ του νταμπλούχου Παναθηναϊκού και που αναμφίβολα μπορεί να κάνει την διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θεωρητικά η ΑΕΚ είναι πλήρης και ψάχνει μόνο τον βασικό σέντερ της για να κλείσει το ρόστερ και αργότερα να επιλέξει έναν έβδομο ξένο αν κριθεί απαραίτητος για να αγωνίζεται μόνο στην Ευρώπη. 

Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Στην ΑΕΚ του Μάκη Αγγελόπουλου πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Έτσι η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα κυνηγήσει όλες τις πιθανότητες να κάνει δικό της τον Στράτο Περπέρογλου. Ο 33χρονος Ελληνας διεθνής που έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα εξιτάρει την ΑΕΚ αφού εκτός της δεδομένης αξίας και προσωπικότητας του θα κάνει πληρέστατη την ομάδα αφού με τα αγωνιστικά του στοιχεία μετατρέπει το παζλ της ΑΕΚ σε… έργο τέχνης. 

Τα χαρακτηριστικά τωων Μπάρλου και Ατιτς που θα έχουν την θέση 3 βάσει του σχεδιασμού είναι παικτών που μπορούν να βοηθήσουν και στη θέση 2 ενώ ο Περπέρογλου που επίσης παίζζει στο 3 μπορεί να δώσει ποιοτικά λεπτά και στο 4. Η ΑΕΚ παρακολουθεί την υπόθεση του Περπέρογλου και έχει γνώση των δεδομένων. Γνωρίζει πως πρώτος στόχος του 33χρονου διεθνή είναι η Ευρωλίγκα κι εκεί ψάχνει συμβόλαιο μέσω του μάνατζερ του και το ευχάριστο είναι πως έχει ρίξει τις απαιτήσεις του ώστε η ΑΕΚ να μπορεί να τον κάνει δικό της με υπέρβαση βέβαια του αγωνιστικού μπάτζετ που όμως κρίνεται ότι αξίζει. 

Μάλιστα πιστεύουν πως αν ο παίκτης βγει στην εκτός Ευρωλίγκα αγορά η ΑΕΚ έχει μεγάλη τύχη να τον κάνει δικό της αφού του προσφέρει το προνόμιο επιστροφής στην πατρίδα σε ανταγωνιστική ομάδα. Αν η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει τον Περπέρογλου τότε παύουν οριστικά οι όποιες σκέψεις υπάρχουν για δανεισμό του Ατιτς και απόκτηση πιο έτοιμου ξένου παίκτη για την θέση 3.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play