Απίστευτος Ουάρντα!

Απίστευτος Ουάρντα!
Το σίριαλ του Αμρ Ουάρντα συνεχίζεται, με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή να παραχωρεί μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας, μιλώντας για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Record», για παρενόχληση των γυναικών δύο συμπαικτών του στην Φεϊρένσε.

Ο 24χρονος παίκτης αναφέρεται σε σχέδιο που υπάρχει για την καταστροφή της καριέρας του (!), ενώ δεν δίστασε να εμπλέξει και πάλι τον ΠΑΟΚ, παρότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν διαψεύσει ότι δεν έχουν σταλεί τα έγγραφα για τον δανεισμό του στην πορτογαλική ομάδα!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμρ Ουάρντα:

Τι έχεις να πεις για τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Πορτογαλία;

– Ορκίζομαι στο Θεό δεν συνέβη.

Σε κατηγορούν για παρενόχληση δύο γυναικών συμπαικτών σου…

– Όλα είναι ψέματα δεν συνέβη τίποτα, και είμαι έκπληκτος όπως και για τις υπόλοιπες ειδήσεις που διαβάζω για μένα και δεν ξέρω για πιο λόγο προσπαθούν να καταστρέψουν και να δυσφημίσουν την καριέρα μου.

Ποιος είναι αυτοί που πάνε να καταστρέψουν την καριέρα σου;

– Δεν ξέρω… αλλά μπορώ να αναφερθώ σε μια εκστρατεία λασπολογίας προκειμένου να σταματήσουν την καριέρα μου, είμαι έκπληκτος από τη διάδοση ψευδών ειδήσεων με στόχο τη στρέβλωση της εικόνας μου.

Αλλά υπάρχουν πορτογαλικές εφημερίδες που δημοσιεύθηκε για παρενόχληση…

-Το ότι ακόμα δεν αγωνίζομαι στην Φεϊρένσε, δεν έχει να κάνει με αυτό που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες, δεν ξέρω από που βγήκε, αλλά είχα προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής εξέτασης στην Πορτογαλία.

Ποια είναι η αντίδραση της Φεϊρένσε;

– Δεν έχουν μιλήσει μαζί μου για κάτι … Είμαι παίκτης της πορτογαλικής ομάδας και περιμένω από τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ να στείλουν την διεθνή κάρτα ποδοσφαιριστή για να μπορώ να προπονούμαι και να συμμετάσχω σε αγώνες με την Φεϊρένσε.

Γιατί δεν την έχουν στείλει ακόμα;

– Υπάρχουν διαφορές σε οικονομικά θέματα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Φεϊρένσε πριν από αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι στον ΠΑΟΚ να μην έχουν στείλει την διεθνή κάρτα.

Έλαβες καμία κλήση από τον ΠΑΟΚ;

– Είμαι στην αναμονή για την αποστολή της διεθνούς κάρτας μέσα στις επόμενες ώρες στην περίπτωση της συμφωνίας τους για οικονομικά θέματα… Ήμουν έκπληκτος που ήρθα στην Πορτογαλία γιατί ο ΠΑΟΚ ήθελε να παραμείνω στην ομάδα το τελευταίο διάστημα… Αλλά δεν ξέρω ακόμα την τελική θέση τους.

Πηγή: inpaok.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play