Η «βόμβα» Χάρις και τα σχέδια του Χιμένεθ

Η «βόμβα» Χάρις και τα σχέδια του Χιμένεθ
Ο αθλητικός Τύπος της Κυριακής γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τη μεταγραφή του Χάρις γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η Ώρα: «Μπομπέρ Χάρις στην ΑΕΚΑΡΑ! Ο Μάκης Αγγελόπουλος έριξε τη «βόμβα» και από την Πάρο, όπου κάνει διακοπές, το πήρε πάνω του κι έκλεισε τη συμφωνία με τον 27χρονο Αμερικανό αρχισκόρερ Μάνι Χάρις που ήθελε ο ΠΑΟ. Δεν σταματά εδώ η Ένωση που φουλάρει για 5άρι, με φαβορί τον Ελόνου, αλλά ψάχνοντας κάτι ακόμα καλύτερο!». Επίσης, η Ώρα τονίζει: «Φορ και κεντρικό χαφ στο τραπέζι! Σε αυτές τις δυο θέσεις εστιάζει η ΑΕΚ για την περαιτέρω ενίσχυσή της, μετά τη Μπριζ».

SPORTIME

«Αυτά είδε! Ο συνεργάτης του Χιμένεθ εντόπισε τα δυνατά και τα τρωτά σημεία της Μπριζ», γράφει η Sportime, ενώ για το μπάσκετ τονίζει: 

«Όλα τα… Μάνι. Μεταγραφή χρυσάφι για την ΑΕΚ που απέκτησε τον Μάνι Χάρις».

SPORTDAY

«Επιχείρηση Μπριζ», αναφέρει η εφημερίδα και συμπληρώνει: «Ο Χιμένεθ ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Βελγίου και σκέφτεται Τσόσιτς αντί Τσιγκρίνσκι».

LIVE  SPORT

Στο ιδιο μοτίβο και η  LS: «Ιδού τα πλάνα για Μπριζ. Εξελίξεις σε τέσσερα μέτωπα. Προ των πυλών το διαζύγιο με Ντίντακ, ακολουθούν αποφάσεις για Γιόχανσον, Αλμέιδα και Πατίτο».

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play