«Παναθηναϊκός για Καπέλ»

«Παναθηναϊκός για Καπέλ»
Δημοσίευμα από το Βέλγιο υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ που ανήκει στην Άντερλεχτ, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποια θα είναι η τελική έκβαση της υπόθεσης.

Πιο συγκεκριμένα, η βελγική «Het Nieuwsblad» αναφέρει ότι οι πράσινοι βρέθηκαν μία ανάσα από την απόκτηση του 29χρονου Ισπανού που ανήκει στον σύλλογο των Βρυξελλών με την υπόθεση όμως να μην ολοκληρώνεται. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως Παναθηναϊκός και Άντερλεχτ είχαν ουσιαστικά δώσει τα χέρια, όμως για αδιευκρίνιστους λόγους το deal δεν ολοκληρώθηκε. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα δεν ξεκαθαρίζεται αν η υπόθεση έχει ναυαγήσει οριστικά ή αν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις ως και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ο Καπέλ αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά μπορεί να παίξει και στο δεξί. Το συμβόλαιό τους με τον βελγικό σύλλογο λήγει τον Ιούνιο του 2018, όμως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του.

Στο παρελθόν έχει περάσει ακόμα από Τζένοα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σεβίλλη, ενώ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Η θέση του Παναθηναϊκού

Από τον Παναθηναϊκό πάντως ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει θέμα Καπέλ, βάζοντας έτσι τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφόρησαν γύρω από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play