«Αύριο στην Αθήνα ο Τσάβες για τον Παναθηναϊκό» (vids)

«Αύριο στην Αθήνα ο Τσάβες για τον Παναθηναϊκό» (vids)
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 26χρονου επιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς, Αντρές Τσάβες, βρίσκεται σύμφωνα με ΜΜΕ από την Αργεντινή ο Παναθηναϊκός.

Όπως είναι γνωστό στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού προκειμένου να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης της ομάδας. Το απόγευμα της Πέμπτης είδε το φως της δημοσιότητας ένα νέο όνομα για τη συγκεκριμένη θέση.

Όπως αποκαλύπτει ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Ραούλ Ριβέγιο, οι πράσινοι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον 26χρονο, Άντρες Τσάβες, ο οποίος ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορ με την οποία και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως και τον προσεχή Δεκέμβριο.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η υπόθεση του Αργεντίνου είναι ιδιαίτερα προχωρημένη και ο παίκτης αναμένεται να κλείσει στον Παναθηναϊκό μέσα στις επόμενες ώρες. Αυτό που μένει βεβαίως να φανεί είναι αν οι συγκεκριμένες πληροφορίες ευσταθούν και αν όντως ο Τσάβες βρίσκεται τόσο κοντά στο να φορέσει τα πράσινα.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα ήρθε νέο τιτίβισμα από τη Λατινική Αμερική που υποστηρίζει πως ο παίκτης είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Μπελγράνο, όμως ο Παναθηναϊκός μπήκε σφήνα στη διεκδίκηση του Τσάβες και πλέον η Μπόκα αξιολογεί τις δύο προτάσεις.

Η θέση του Παναθηναϊκού

Από τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνεται πως ο ποδοσφαιριστής είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν προταθεί ωστόσο λένε πως η υπόθεση παρουσιάζεται πολύ πιο προχωρημένη από ό,τι πραγματικά είναι, καθώς όχι απλά δεν βρίσκονται κοντά σε συμφωνία αλλά δεν έχει γίνει καν διαπραγμάτευση.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play