Καμία κρούση για Μολέντο

Καμία κρούση για Μολέντο
Παρά τα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, περί πιθανής πώλησης του Ροντρίγκο Μολέντο, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση.

Τα τελευταία 24ωρα έχουν κυκλοφορήσει φήμες περί πιθανής πώλησης του Ροντρίγκο Μολέντο, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά για επέκταση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου.

Το γεγονός πως δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα η συμφωνία, κάτι που αναμένεται να συμβεί με την άφιξη του μάνατζερ του Μολέντο, μέσα στον μήνα, έχει προκαλέσει μια… ανησυχία στις τάξεις των οπαδών του τριφυλλιού, ωστόσο η πραγματικότητα έχεις ως εξής.

Παναθηναϊκός και Μολέντο έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου για δύο ακόμα χρόνια. Οι άνθρωποι των πράσινων, έχουν μιλήσει με τον ατζέντη του παίκτη, με τις δύο πλευρές να έχουν αφήσει «ανοικτό» το ραντεβού, για τον Αύγουστο.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, τονίζεται πως δεν έχει αλλάξει κάτι στην υπόθεση, δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη κρούση για τον παίκτη, ωστόσο σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση, ο Παναθηναϊκός θα την συζητήσει, καθώς δεν είναι αρνητικός σε αυτό. Όμως αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί τούτη την ώρα, είναι πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μολέντο από καμία ομάδα.

Πηγή: panathinaikos24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play