Αυτός ξέρει: «Εκεί πονάει η Ριέκα»

Αυτός ξέρει: «Εκεί πονάει η Ριέκα»
Ο Κροάτης δημοσιογράφος, Μάρκο Σνίνταριτς, ακτινογραφεί την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα play offs του Champions League, μιλώντας για το δυνατό της ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά και την αχίλλειο πτέρνα της.

Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ριέκα για να επιστρέψει στα play offs του Champions League και πολλοί θεωρούν ότι το εμπόδιό της είναι χαμηλό ή τέλος πάντων δεν είναι υψηλό.

Ισχύει; Ο δημοσιογράφος, Μάρκο Σνίνταριτς ανέλυσε μέσω της εφημερίδας «Φως» τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην παρούσα φάση στην πρωταθλήτρια Κροατίας. Στάθηκε αρκετά στο γεγονός ότι στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος (κόντρα στην Οσίγιεκ) αγωνίστηκε δίχως κλασικό δεξί μπακ λόγω της πώλησης του Στέφανο Ριστόφσκι στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας και χαρακτήρισε ποδοσφαιριστή-κλειδί στο παιχνίδι της τον Φιλίπ Μπράνταριτς, που πιθανόν να μην αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα ανέφερε

«Η Ριέκα είχε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Κέρδισε τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα και όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά μέχρι που πήγε στο Οσίγιεκ και έχασε 1-0. Δεν είναι μόνο η ήττα. Η Ριέκα μάλλον δεν θα έχει κόντρα στον Ολυμπιακό έναν από τους παίκτες κλειδιά, τον μέσο, Φιλίπ Μπράνταριτς που τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο του. Είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να δώσει το παρών με τον Ολυμπιακό. Ένα τεράστιο πρόβλημα για τη Ριέκα είναι ότι την Παρασκευή έχει ντέρμπι στην Κροατία. Παίζει με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, δηλαδή πέντε ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό. Η Ριέκα, όπως μας ενημέρωσε ο προπονητής της, δεν θα μπορεί να ξεκουράσει τους καλύτερους παίκτες της γιατί θα πρέπει να εμφανιστεί δυνατή στο ντέρμπι. Είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς Ματίας Κεκ θα κατεβάσει την Παρασκευή όλα τα βαριά χαρτιά του για να κερδίσει την Ντιναμό», είπε αρχικά ο Μάρκο Σνίνταριτς και συνέχισε, στοχεύοντας στα προβλήματα της Ριέκα:

«Ένα σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε στη Ριέκα είναι το γεγονός ότι ο Στέφανο Ριστόφσκι που είναι ο βασικός δεξιός μπακ και ένας από τους παίκτες-κλειδιά της Ριέκα, αποχώρησε για την Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ο Σκοπιανός έκανε καταπληκτικό πρωτάθλημα πέρυσι, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με τη Ριέκα και ήταν κατά γενική ομολογία ο κορυφαίος δεξιός μπακ της κροατικής λίγκας. ΣτοΟσίγιεκ στη θέση του Ριστόφσκι έπαιξε ως δεξιός μπακ ο ΜάρκοΒέσοβιτς. Όμως εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι δεν είναι η φυσική του θέση. Περισσότερο είναι εξτρέμ ο Βέσοβιτς και φημίζεται για τα επιθετικά του χαρακτηριστικά και όχι για τα αμυντικά. Αυτό που έχουμε μάθει με αφορμή την αποχώρηση του Ριστόφσκι για την Σπόρτινγκ είναι ότι ο προπονητής Κεκ ήταν κάπως θυμωμένος με τη διοίκηση του συλλόγου που πούλησε τον Ριστόφσκι λίγο πριν από το σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία της Ριέκα».

Καταλήγοντας ο Κροάτης δημοσιογράφος ανέφερε: «Έχει βεβαίως και πολλά θετικά στοιχεία η Ριέκα. Δεν είναι τυχαίο ότι την προηγούμενη χρονιά σταμάτησε την παντοκρατορία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που τα τελευταία 11 χρόνια είχε κατακτήσει 11 πρωταθλήματα».

πηγή:  .sport-fm.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play