Προχωρημένες συζητήσεις με Αθηναίου, οριστικές εξελίξεις εντός 48ωρου

Προχωρημένες συζητήσεις με Αθηναίου, οριστικές εξελίξεις εντός 48ωρου
Άρης και Γιάννης Αθηναίου βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη ύστερα από τρία χρόνια.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θέλει τον Αθηναίου στους κίτρινους, εκτιμώντας ότι μπορεί να του προσφέρει λύσεις σε δύο θέσεις, είτε με την οργάνωση, είτε με το σκοράρισμα.

Ο Αθηναίου αφού τσέκαρε την δυναμική του στην ευρωπαϊκή αγορά και δεν βρήκε κάτι αξιόλογο, έστρεψε και πάλι το βλέμμα του στην Ελλάδα. Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης είναι η καλύτερη λύση για τον 29χρονο γκαρντ, διότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης του προσφέρει πρωταγωνιστικό ρόλο και την καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Φυσικά και δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ για τον Αθηναίου και η φήμη που κυκλοφόρησε δεν μπορεί να… στέκει, όταν ο Δικέφαλος έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του στην περιφέρεια εκτός από την απόκτηση Αμερικανού γκαρντ.

Ο Άρης είναι η καλύτερη επιλογή για τον Αθηναίου, που βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν λόγω της διαμάχης που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον Ολυμπιακό.

Στους κίτρινους η λογική λέει ότι θα είναι βασικό “δυάρι” και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Γιαννάκη.

Η πρόταση που έχει κάνει ο Άρης είναι απολύτως εντός των δυνατοτήτων της ομάδας σήμερα και δίκαιη προς τον Αθηναίου.

Οι δύο πλευρές δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play