Οι λεπτές ισορροπίες στη σχέση Αραούχο-Λας Πάλμας και η ΑΕΚ

Οι λεπτές ισορροπίες στη σχέση Αραούχο-Λας Πάλμας και η ΑΕΚ
Πως μπορεί να φύγει ο Τσίνο από τον ισπανικό σύλλογο και πότε θα χτυπήσει η ΑΕΚ.

Η «υπόθεση επιθετικός» βρίσκεται στην ατζέντα της ΑΕΚ και στόχος είναι το άμεσο ξεκαθάρισμα, αφενός με τον Ούγκο Αλμέιδα και αφετέρου με τον παίκτη που θα αποκτηθεί, με τις δύο περιπτώσεις -πάντως- να μην συνδέονται αναγκαστικά μεταξύ τους. Η Ένωση, «βλέπει» συγκεκριμένες λύσεις για μπροστά και φυσικά σε αυτές συμπεριλαμβάνεται πάντα εκείνη του Σέρχιο Αραούχο, με τις γνωστές δυσκολίες. Οι «κιτρινόμαυροι», είναι βέβαιο πως εάν διαμορφωθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις θα «χτυπήσουν» την πόρτα της Λας Πάλμας για τον Τσίνο και τότε θα έχουν σύμμαχο τους τα «θέλω» του παίκτη, ο οποίος όχι μόνο δεν ξεχνά την ΑΕΚ, αλλά φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επιβεβαιώνει την αγάπη του για την ομάδα. 

Η πραγματικότητα, ωστόσο, τουλάχιστον γι’ αυτή την στιγμή που μιλάμε, φέρνει τον Αραούχο στην προετοιμασία της Λας Πάλμας, προσπαθώντας να αποδείξει πως αξίζει μια θέση σε έναν σύλλογο που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την La Liga. Το πείσμα του Αργεντινού να «πετύχει» στην Ισπανία και η μεγάλη λατρεία που του έχει ο πρόεδρος της ομάδας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ είναι δύο βασικοί λόγοι που τον κρατούν στην Λας Πάλμας, όπως επίσης και το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται. 

Όμως, υπάρχουν και στοιχεία που συνηγορούν στο γεγονός πως ο Αραούχο δεν υπολογίζεται όσο θα έπρεπε από τον ισπανικό σύλλογο, έστω κι αν ο Ραμίρεθ προσπάθησε να «φτιάξει» τον παίκτη με πρόσφατες αποθεωτικές δηλώσεις. Το πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται στον προπονητή Μανουέλ Μάρκεθ, ο οποίος με την όλη συμπεριφορά του δεν αντιμετωπίζει τον Τσίνο ως μια από τις βασικές επιλογές για μπροστά. Και είναι βέβαιο πως ο Αραούχο δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο αποκλεισμός του από το φιλικό με την Τενερίφη δεν λέει απολύτως τίποτα καθώς είχε ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του, όμως οι επανειλημμένες δηλώσεις του Μάρκεθ για τις λύσεις που έχει στην επίθεση, αναφέροντας «…και τον Σέρχιο Αραούχο» ως τελευταίο των Μοϊκανών είναι ενδεικτικό της κατάστασης. 

Οι ισορροπίες στην σχέση Αραούχο-Λας Πάλμας είναι λεπτές, αυτό το γνωρίζουν όλοι με βάση το παρελθόν και όσα είχαν προηγηθεί πέρυσι τον χειμώνα. Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη που αν νιώθει καλά εκεί που είναι δίνει όλο του το «είναι». Το είδαμε στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Για την ώρα, πάντως, ο Αραούχο προσπαθεί να κερδίζει τον προπονητή του και μια θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Εάν τα καταφέρει θα τον απολαμβάνουμε από την τηλεόραση, εάν όχι τότε ο δρόμος της μεγάλης επιστροφής θα ανοίξει.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play