Οι σκέψεις του Πασκουάλ για μια ακόμα μεταγραφή

Οι σκέψεις του Πασκουάλ για μια ακόμα μεταγραφή
Με την επικείμενη αποχώρηση του Τζέιμς Φελντέιν από τον Παναθηναϊκό, ο Τσάβι Πασκουάλ, κάνει σκέψεις για μια ακόμα μεταγραφή στην περιφέρεια.

Όπως φαίνεται ο μεταγραφικός… πυρετός δεν έχει πέσει στον Παναθηναϊκό, Με την απόκτηση του Κώστα Μήτογλου, οι πράσινοι έχουν ολοκληρώσει κατά 90% το ρόστερ τους, με τον Πασκουάλ να σκέφτεται για μια ακόμη κίνηση στην περιφέρεια.

Οι προτάσεις στα γραφεία της ΚΑΕ πέφτουν βροχή… ωστόσο ο Παναθηναϊκός δε βιάζεται, κοιτώντας προσεκτικά την αγορά. Το αν θα γίνει ακόμα μία μεταγραφή δεν είναι δεδομένο, καθώς το ρόστερ της ομάδας μοιάζει πλήρες, ωστόσο στο μυαλό του Καταλανού υπάρχει η σκέψη για απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, μόνο εάν ταιριάζει στο προφίλ και στη φιλοσοφία του Ισπανού.

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν προκύψει κίνηση για παίκτη, θα αφορά κάποιον που θα ταιριάζει στην ομάδα και θα  αποτελέσει κομμάτι του πάζλ. Κοινώς θα γίνει κίνηση ουσίας και όχι για τα μάτια του κόσμου.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός εφόσον προχωρήσει σε μια μεταγραφή ακόμα  ξένου παίκτη, αυτός θα είναι ο 7ος, συνεπώς θα υπολογίζεται μόνο για την Ευρωλίγκα, με τον Πασκουάλ να έχει τη δυνατότητα αλλαγών στο ρόστερ στην Ελλάδα.

Πηγή: panathinaikos24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play