Ελεύθερες οι περιζήτητες Τσινέκε

Ελεύθερες οι περιζήτητες Τσινέκε
Η Έλενα και η Κατερίνα Τσινέκε είναι ελεύθερες και... περιζήτητες, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τα «next big things» του ελληνικού μπάσκετ.

Οι αδελφές Τσινέκε ύστερα από τέσσερα χρόνια στον Άρη έμειναν ελεύθερες, καθώς ολοκληρώθηκε το συμφωνητικό που είχαν υπογράψει με τους «κίτρινους». Έτσι, μπορούν να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι σε ομάδα της Αθήνας.

Οι Τσινέκε έκαναν το… μεγάλο βήμα πηγαίνοντας στον Άρη το 2013 και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης «γέμισαν» το παλμαρέ τους, αφού αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης και Ελλάδας στο επίπεδο των Κορασίδων, ενώ ήταν και στην ομάδα που πήρε την άνοδο στην Α1 Γυναικών. 

Ο «κύκλος» της Έλενας και της Κατερίνας Τσινέκε στους «κίτρινους» ολοκληρώνεται με τις δύο παίκτριες να ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, ο οποίος θα μπορεί να καλύψει τα «θέλω» τους, αλλά και να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο τους.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους είναι διεθνείς και σε λίγο καιρό θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες της Ελένης Καφαντάρη στο Ευρωπαϊκό U18 της Ουγγαρίας.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play