Απίστευτες ατάκες για Πούκι – «Καλύτερος από τον Μπεργκ, θυμίζει τον Αλεξανδρή»!

Απίστευτες ατάκες για Πούκι – «Καλύτερος από τον Μπεργκ, θυμίζει τον Αλεξανδρή»!
Ψηλά ο πήχης για τον Φινλανδό.

Ισάξιος, αν όχι καλύτερος, του Μάρκους Μπεργκ είναι ο Τεέμου Πούκι, άρα σίγουρα μπορεί να αντικαταστήσει τον Σουηδό στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε στο sportdog.gr ο Σάββας Σπανούδης.

Ο δημοσιογράφος της KingBet που ασχολείται με το φινλανδικό πρωτάθλημα και είναι βαθύς γνώστης του, μας μίλησε ακόμα για τα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει και αποκάλυψε ότι του θυμίζει τον Αλέκο Αλεξανδρή ως επιθετικός.

Ακόμα, σχολίασε με ποιον θα έφτιαχνε καλό δίδυμο στον Παναθηναϊκό, από τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και έκανε αναδρομή στην καριέρα του Φινλανδού επιθετικού.

"Ο Πούκι είναι σέντερ φορ περιοχής, όταν βρεθεί με την μπάλα σε θέση βολής θα το βάλει το γκολάκι. Μου φέρνει στο μυαλό τον Αλέκο Αλεξανδρή, βάζει τα γκολ του, κάνει τα σουτ του κ.λπ. Είναι αποτελεσματικός επιθετικός, ο καλύτερος που έχει η Φινλανδία μαζί με τον Πογιανπάλο της Λεβερκούζεν", ήταν το αρχικό σχόλιο του Σάββα Σπανούδη στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Είχε αγωνιστεί στην Ελσίνκι για 2-3 χρόνια, είχε βάλει ένα γκολ εναντίον της Σάλκε με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει ο γερμανικός σύλλογος. Μετά πήγε στη Σέλτικ, αλλά δεν έπιασε εκεί και οι Σκωτσέζοι τον έδωσαν δανεικό στη Μπρόντμπι. Στη Δανία έβγαλε μάτια και η Μπρόντμπι τον αγόρασε".

Το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί όλους στον Παναθηναϊκό είναι αν μπορεί ο συγκεκριμένος παίκτης να γίνει αντι-Μπεργκ, τουλάχιστον όσον αφορά το σκοράρισμα;

"Μπορεί να γίνει αντι-Μπεργκ, είναι τουλάχιστον ισάξιός του. Ταχύς φορ, περισσότερο ευέλικτος από τον Μπεργκ, που έχει τα τελειώματα του Σουηδού. Πηγαίνω στη Λεωφόρο και βλέπω τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Ο Πούκι είναι στα ντουζένια του τώρα. Μπορεί να μην έπιασε στη Σέλτικ και στη Σάλκε να χρειάζονται πολλά άντερα για να παίξει βασικός ένας Φινλανδός, αλλά στη Μπρόντμπι είναι ο καλύτερος παίκτης".

Από τους παίκτες που έχει μεσοεπιθετικά ο Παναθηναϊκός, με ποιον θα μπορούσε να συνεργαστεί καλά;

"Θεωρώ ότι με τον Βιγιαφάνιες θα ταίριαζε καλύτερα, θα έκανε καλό δίδυμο. Ο Πούκι είναι 27 ετών, έχει 69 παιχνίδια και 31 γκολ με την Μπρόντμπι, 37 παιχνίδια και 9 γκολ με τη Σάλκε, ενώ και με την εθνική του ομάδα έχει πιστωθεί σε 54 ματς 9 γκολ. Δεν είναι λίγο, αν σκεφτούμε ποια είναι η εθνική ομάδα της Φινλανδίας. Νομίζω ότι πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play