Συνάντηση με τους οργανωμένους είχε ο Αλαφούζος

Συνάντηση με τους οργανωμένους είχε ο Αλαφούζος
Ο Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, στις αρχές της εβδομάδας, σε μια εφ' όλης της ύλης κουβέντα.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Θύρας 13 τη Δευτέρα, με αντικείμενο συζήτησης, όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα.

Αρκετοί οπαδοί της ομάδας, έχουν εκφράσει με πολλούς τρόπους τη δυσαρέσκειά τους προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, με αφορμή τη στάση του Γιάννη Αλαφούζου όσον αφορά το θέμα του Μάρκους Μπεργκ, την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, αλλά και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συνεργάζεται με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όσον αφορά τον «Καπετάνιο», ο Αλαφούζος φέρεται να είπε πως το μόνο κοινό που έχουν είναι η σουίτα που έχει νοικιάσει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στη Λεωφόρο, ενώ αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τόνισε πως δεν έχουν όλα αυτά καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό και αφορούν τις μιντιακές του επιχειρήσεις.

Επίσης, οι οπαδοί των πράσινων, ρώτησαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για το αν και πόσο σκοπεύει να ενισχύσει την ομάδα μεταγραφικά, το αν έχει βρει άνθρωπο ή ανθρώπους να παραχωρήσει την ομάδα και όλα όσα φλέγοντα ζητήματα «κυριαρχούν» στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα.

Η συζήτηση έλαβε χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ ή σε κάποιο κλαμπ των οργανωμένων (πχ τον Κεντρικό), αλλά σε ουδέτερο έδαφος.

Ασχολίαστο δεν έμεινε φυσικά το τι γίνεται με τον Ερασιτέχνη και τα χρήματα που οφείλονται σε αυτόν από την ΠΑΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play