Προτάθηκε ξανά και απασχολεί ο Μέινορ!

Προτάθηκε ξανά και απασχολεί ο Μέινορ!
Μετά το συμβολαίο που υπέγραψε ο Πέιτζ στο ΝΒΑ (με τους Χόρνετς), η ΑΕΚ στρέφεται σε άλλες λύσεις.

Στη λύση του Έρικ Μέινορ φαίνεται πως εστιάζει ξανά η ΑΕΚ για τη θέση του πόιντ γκαρντ. Η προσπάθεια απόκτησης του Μάρκους Πέιτζ ναυάγησε, καθώς ο απόφοιτος του Νορθ Καρολάινα έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε το συμβόλαιο από τους Χόρνετς, έπειτα από τα δοκιμαστικά που πέρασαν οκτώ παίκτες, την Τρίτη. Γεγονός που επιβεβαιώνει και τις μεγάλες δυνατότητές του, τις οποίες είχε διαβλέψει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, πάντως, δεν βρίσκει απροετοίμαστη την ΑΕΚ. Σταθερά ψηλά στη λίστα της παραμένει ο Έρικ Μέινορ. Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε… εμπλακεί, άθελα του, φυσικά, στη μεταγραφική υπόθεση του Λαλέιν. Με ευθύνη του ατζέντη τους, οι δύο περιπτώσεις είχαν συσχετισθεί, κάτι που είχε εξοργίσει την πλευρά της Ένωσης, που αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Αϊτινού σέντερ. 

Στην ΑΕΚ, ωστόσο, δεν έπαψαν να τον έχουν στο πλάνο τους και, σύμφωνα με πληροφορίες του aek365, έπειτα από μια νέα προσέγγιση που δέχτηκαν, μέσω άλλης διόδου, βλέπουν εκ νέου σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο Μέινορ, άλλωστε, μόνο τυχαίος δεν είναι! Ο 30χρονος Αμερικανός διένυσε τα πρώτα πέντε χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του στο ΝΒΑ, όπου έπαιξε σε πέντε διαφορετικές ομάδες (Τζαζ, Θάντερ, Μπλέιζερς, Γουίζαρντς και 76ερς). Το 2015 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στη Βαρέζε και εν συνεχεία μετακόμισε στη ρωσική Νίζνι Νόγκοροντ με διπλάσιο συμβόλαιο. Ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω, ωστόσο το 2016 επέστρεψε στο Βαρέζε, όπου είχε την προηγούμενη σεζόν, κατά μέσο όρο: 12.9 πόντους, 5.5 ασίστ και 3.1 ριμπάουντ.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play