«Μεγάλες οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ»

«Μεγάλες οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ»
Τι δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Δηλώσεις κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Μακεδονία, παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την επιτυχία της Εθνικής, αλλά και την μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, αναλμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε 0 42χρονος κόουτς:

Για το χρυσό μετάλλιο:

«Δουλέψαμε σκληρά, κάναμε πολύ καλή προετοιμασία για περίπου 40 ημέρες, είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, όμως τα παιδία ήταν πολύ συγκεντρωμένα και αποφασισμένα.  Είμασταν σοβαροί σε όλο το τουρνουά, είχαμε θέληση και διάθεση να κάνουμε μια επιτυχία. Τα καταφέραμε και εισπράξαμε αγάπη και ενθουσιασμό.

Ήταν τιμή που συνεργάστηκα με αυτούς τους παίκτες, που τα καλοκαίρια μεγαλώσαμε μαζί τα τελευταία 5 χρόνια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έκλεισε έτσι ένας κύκλος, το μέλλον είναι μπροστά τους. Θεωρώ ότι με την δουλειά μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα».

Για τις διαφορές της Εθνικής με τις υποχρεώσεις σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ:

«Είναι τελείως διαφορετικό. Η Εθνική είναι ένας μήνας έντονης δουλειάς, με πίεση και άμεσο αποτέλεσμα. Το συλλογικό επίπεδο είναι αλλιώς, έχεις χρόνο να προετοιμάσεις και να οργανώσεις. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, είμαστε μια μεγάλη ομάδα και ότι δυσκολίες έχουμε θα προσπαθήσουμε να τις ξεπεράσουμε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play