Κι όμως: Ο Νταν Μπιλζέριαν βρήκε – μόνιμο – κορίτσι (pics)

Κι όμως: Ο Νταν Μπιλζέριαν βρήκε – μόνιμο – κορίτσι (pics)
Ο άνθρωπος που κατά δήλωσή του κοιμόταν με 17 διαφορετικές γυναίκες την εβδομάδα, δεν είναι πλέον... εργένης. "Ναι. Εχω κορίτσι. Πρώτη φορά. Είχα και παλαιότερα, αλλά έκανα σεξ και με άλλες", παραδέχτηκε σε συνέντευξή του.

Βρέθηκε γυναίκα που έκανε τον «βασιλιά του Instagram» Νταν Μπιλζέριαν να κάτσει «στα αβγά του», φρόνιμος και μαζί της και κατ’ αποκλειστικότητα! Ο 37χρονος εκατομμυριούχος παίκτης του πόκερ, ο οποίος κατά δήλωσή του κοιμόταν με 17 γυναίκες την εβδομάδα, αποκάλυψε πως βρίσκεται στην πρώτη μονογαμική σχέση του με νεαρό «πολύ καυτό και έξυπνο» μοντέλο, 16 χρόνια μικρότερό του, ονόματι Σοφία Μπέβαρλι.

«Ναι. Εχω κορίτσι. Πρώτη φορά. Είχα και παλαιότερα, αλλά έκανα σεξ και με άλλες. Δεν ήταν ακριβώς έρωτας με την πρώτη ματιά. Νομίζω, έκανα σεξ με τρία κορίτσια πριν από εκείνη το ίδιο βράδυ στην πισίνα ενός πάρτι» εξομολογήθηκε στο περιοδικό «Square Mile».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα pool party, αλλά η γνωριμία τους δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε ρομαντική. «Νομίζω ότι εκείνη την ημέρα είχα πάει με άλλες τρεις κοπέλες. Αρχίσαμε να πιανόμαστε… Είναι λίγο διαφορετική, καταλαβαίνεις; Είναι έξυπνη, άνετη και της αρέσουν πολλά από τα πράγματα που αρέσουν σε εμένα. Αρα, εδώ είμαστε!» ήταν η γλαφυρή περιγραφή του στον δημοσιογράφο. 

Ο Μπιλζέριαν αριθμεί 22.600.000 ακολούθους στο Instagram, που τους έλκυσε με φωτογραφίες από την πολυτελή ζωή του. Στη συνέντευξή του παραδέχτηκε πως έζησε τα πάντα -«αγόρασα ό,τι «παιχνίδι» ήθελα…» είπε-, αλλά προσγειώθηκε απότομα και έγινε πιο επιλεκτικός. «Σήκωσα τον πήχη», αφού «η αναρρίχηση στο βουνό είναι πάντα πιο διασκεδαστική από το να κάθεσαι στην κορυφή.

Απλώς πρέπει να βρίσκεις κάθε φορά διαφορετικά βουνά για να ανέβεις» τόνισε με διάθεση για βαθιά νοήματα… Και έχει πράγματι… κορυφαίες φιλοδοξίες, όπως το να στηρίξει τη νομιμοποίηση της πορνείας και των ναρκωτικών για να μη διαφεύγουν κέρδη από τη φορολόγηση τους ή να κυνηγήσει την προεδρία των ΗΠΑ στη μετά Τραμπ εποχή.

Η κατάξανθη και καμπυλωτή Σοφία Μπέβαρλι ποζάρει σε πολλές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ο Νταν έχει στήσει το βασίλειό του. Αμφότεροι ποζάρουν στον φακό στα σκαλιά του ιδιωτικού του τζετ με την ακόλουθη λεζάντα: «Βγαίνουμε ραντεβού». Σε άλλο στιγμιότυπο, η Σοφία ποζάρει στο πλευρό του playboy με μπικίνι και τον ίδιο να τη δροσίζει στο σκάφος του. Αλλη φωτογραφία την απεικονίζει να «ιππεύει» μια γηραιά γιγάντια χελώνα, 100 ετών, στα Νησιά Γκαλάπαγκος. Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Μπιλζέριαν στο Ιnstagram προκαλώντας δυσμενή σχόλια.

The Instagram King!

Από την πρώτη ημέρα που ο «Blitz» -όπως τον αποκαλούν- μπήκε στον κόσμο του Instagram ήταν εμφανές πως θα ανέβαινε στην κορυφή. Όπλα, γυναίκες, πολεμικές τέχνες και πανάκριβα αυτοκίνητα αποτελούν άλλωστε μια… συνταγή που δεν αποτυγχάνει στο κορυφαίο φωτογραφικό social media στον πλανήτη!

Αυτή τη στιγμή ο Μπιλζεριάν έχει 22,6 εκατομμύρια followers στο Instagram και θεωρείται ο βασιλιάς της ιστοσελίδας, με το «Instagram King» να είναι ένα από τα ψευδώνυμά του! Χάρη στην παρουσία αμέτρητων γυναικών με ελάχιστα ή καθόλου ρούχα στον λογαριασμό του, ο Μπιλζεριάν ονομάζεται επίσης «Instagram Playboy King».

Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει extreme sports, προπονείται στα Mixed Martial Arts (MMA), κάνει scuba diving, mountain biking, snowmobiling και οδηγεί αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια και η φήμη του γιγαντώνεται καθημερινά.

Η ζωή τού συνήθως αξύριστου Νταν είναι κάτι σαν reality show στο Instagram, αφού οι χρήστες τον παρακολουθούν όταν κάνει μπάνιο, όταν τρώει το πρωινό του, όταν πάει για σκοποβολή συνοδεία καλλίπυγων ημίγυμνων γυναικών, όταν καπνίζει πούρο μέσα στην πισίνα ή όταν ποζάρει σε τεράστια φουσκωτά κρεβάτια γεμάτα δολάρια…

Αν για τα παραπάνω κάποιοι μπορεί να τον ζηλεύουν, υπάρχουν πολύ περισσότεροι που τον κράζουν όχι μόνο λόγω της εκνευριστικής επιδειξιμανίας του αλλά κυρίως εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του. Με τους ακολούθους του στο Instagram να εκτοξεύονται στα 22,6 εκατομμύρια, το σίγουρο είναι ότι ο Νταν έχει καταφέρει να τραβάει την προσοχή – όχι βέβαια για τους σωστούς λόγους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play