Τέλος ο Φώτσης από τον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Φώτσης από τον Παναθηναϊκό!
Ο τελευταίος της «χρυσής γενιάς» του Παναθηναϊκού, ο Αντώνης Φώτσης, αποτελεί παρελθόν για τον σύλλογο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.n

Δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό Superfoods ο Αντώνης Φώτσης! Ο 36χρονος φόργουορντ που έχει περάσει… μια ζωή στον Παναθηναϊκό δεν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. 

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον παίκτη, ο οποίος αγωνίστηκε τέσσερις σεζόν στο τέταρτο και τελευταίο του πέρασμα από το «τριφύλλι». Φυσικά, είχαν προηγηθεί τα περάσματά του τις περιόδους 1997-2001, 2002-2003 και 2008-2011.  

H ανακοίνωση αναφέρει: 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Φώτση, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Αντώνης συνέδεσε το όνομά του με αναρίθμητες σπουδαίες στιγμές με την πράσινη φανέλα και κατέκτησε φορώντας τη 20 τίτλους, γι’ αυτό και θα αποτελεί για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειάς του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play