«Άλλος Παναθηναϊκός με αυτόν δύο χρόνια πριν…»

«Άλλος Παναθηναϊκός με αυτόν δύο χρόνια πριν…»
Ο προπονητής της Γκαμπάλα, Ρομάν Γκρίγκορτσουκ, σχολίασε τις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ουκρανός προπονητής των Αζέρων, θυμήθηκε την προ διετίας κόντρα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι πράσινοι είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με το 2015.

Διαβάστε όσα είπε:

Για την πρόκριση επί της Γιαγκελόνια:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όχι μόνο για τη νίκη, αλλά κυρίως για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς. Είμαι περήφανος για τα παιδιά, τα αγαπάω. Σε μια δύσκολη κατάσταση πέτυχαν κάτι που θα μπορούσα να χαρακτηρίσω απίθανο. 

Σκέφτομαι συνέχεια ότι σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε και καλύτεροι. Βλέπω τις δυνατότητες που έχουμε. Όσο για τις δυσκολίες που ανέφερε έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι είμαστε μια νέα ομάδα, με λίγο χρόνο μπροστά μας για να οργανωθούμε».

Για τα ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Ξέρουμε ότι είναι μια εντελώς νέα ομάδα. Έχουν μείνει μόλις 2-3 παίκτες από αυτούς που αντιμετωπίσαμε πριν από δύο χρόνια. Καταλαβαίνουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, με όνομα που γνωρίζουν σε όλη την Ευρώπη. 

Έχουμε δύο δύσκολο, αλλά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια μπροστά μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play