Οι δύο «ερυθρόλευκες» ενδεκάδες (pic)

Οι δύο «ερυθρόλευκες» ενδεκάδες (pic)
Ο Χάσι έχει στην διάθεσή του τουλάχιστον 2 ενδεκάδες για να δουλέψει όπως θέλει για την συνέχεια, αρχής γενομένης από τα ματς με Παρτιζάν.

Ο Κοσοβάρος προπονητής έχει πια αρκετά όπλα στην… φαρέτρα του για να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό για τα ματς που έρχονται με την Παρτιζάν. Σε πρώτη φάση έχει τουλάχιστον 2 ενδεκάδες για να δουλέψει και να καταλήξει στις καλύτερες δυνατές επιλογές για την 11άδα στα ματς με τους Σέρβους. 

Το… μπαλάκι πλέον είναι στον Χάσι και η πίεση επίσης για να φτιάξει ένα σύνολο όπως το θέλει.

Με πρέσινγκ ψηλά, κοντά τις γραμμές, γρήγορες αντιδράσεις, καλή κυκλοφορία και σημαντικά ανεβασμένο ποσοστό επιτυχίας στα τελειώματα. Η ομάδα που θέλει ο Χάσι πρέπει να παίζει σε πολύ υψηλούς και έντονους ρυθμούς, να… εξαντλεί τον αντίπαλο, να σκοράρει πρώτη και να διαχειρίζεται σωστά το σκορ και την ροή του αγώνα. 

Το πλάνο του Χάσι θα ρίξει βάρος και στην ποιότητα και τα μεγάλα δημιουργικά του ατού όπως οι Φορτούνης, Οφόε, Μάριν και Καρσελά. 

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό γράφημα από το gazzetta.gr με μία προσέγγιση επιλογών για τα 2 διαφορετικά σχήματα των Πειραιωτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play