Παναθηναϊκός: Επιθετικός με το μισό κασέ του Μπεργκ

Παναθηναϊκός: Επιθετικός με το μισό κασέ του Μπεργκ
Με πολύ λιγότερα χρήματα απ' όσα έπαιρνε ο Μάρκους Μπεργκ, θα αμείβεται ο επιθετικός που θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός για να αντικαταστήσει τον Σουηδό.

​Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκονται οι “πράσινοι” μετά την πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, ωστόσο η εξεύρεση ενός άξιου αντικαταστάτη κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. 

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το διαθέσιμο μπάτζετ είναι σαφώς μικρότερο σε σχέση με τα χρήματα που λάμβανε ο Σουηδός στράικερ. 

Συγκεκριμένα στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει το κασέ του φορ που θα έρθει να κυμαίνεται στις 500.000 ευρώ (1,1 εκατ. ευρώ έπαιρνε ο Μπεργκ), ποσό που πιθανώς να ανέβει λίγο σε περίπτωση που κριθεί ότι αξίζει η υπέρβαση, όπως αναφέρει η “Live Sport”. 

Οι “πράσινοι” οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση αφενός λόγω της μείωσης του μπάτζετ που έχει κριθεί αναγκαία κι αφετέρου για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στην ομάδα. Η περίπτωση του Μπεργκ εξάλλου ήταν διαφορετική, καθώς άπαντες παραδέχονταν ότι ανέβαζε επίπεδο την ομάδα κι ο νέος φορ που θα έρθει θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο…

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play