“Φουλάρει” για Γιάνκοβιτς η ΑΕΚ (vid)

“Φουλάρει” για Γιάνκοβιτς η ΑΕΚ (vid)
Η ΑΕΚ συνεχίζει να "σκανάρει" την ελληνική αγορά για παίκτες που θα βοηθήσουν τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να υλοποιήσει το πλάνο του και σύμφωνα με πληροφορίες, ο νο.1 είναι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

​Στο φετινό μεταγραφικό παζάρι η ΑΕΚ κινείται με σταθερούς ρυθμούς. Ο Ντούσαν Σάκοτα ανανέωσε για τα επόμενα τρία χρόνια με την ομάδα και πλέον στο… κάδρο μπαίνει η ενίσχυση του ελληνικού κορμού. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει πει πολλάκις πως κάθεε Έλληνας παίκτης απασχολεί την Ένωση και στο πλαίσιο αυτό κινούνται οι άνθρωποι της ομάδας. Μάλιστα, υπάρχει και μία περίπτωση πυο έχει ξεχωρίσει, αυτή του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr ο διεθνής φόργουορντ, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Βαλένθια, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Ένωσης. Και αυτό έχει άμεση σχέση και με την περίπτωση του Μάικ Μπράμου. Η Ένωση «ψάχτηκε» για τον 30χρονο άσο της Βενέτσια, όμως αυτός θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με την ομάδα. Έτσι, το όνομα του Γιάνκοβιτς «κέρδισε» πόντους στη λίστα και πλέον είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της ομάδας από την εγχώριια αγορά.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου είχε κατά μέσο όρο 9,2 πόντους, 4,5 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 45% στα δίποντα με τη φανέλα του Άρη.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Βασίλη Ξανθόπουλο, που αναμένεται να προσφέρει εμπειρία με την παρουσία του εντός παρκέ, ενώ στην τελική ευθεία έχει μπει και η περίπτωση του Εμάνουελ Ομόγκμπο, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση διάρκειας τριών ετών από την ΑΕΚ, όπως είχατε ενημερωθεί από το sdna.gr, μεε την προοπτική την πρώτη σεζόν να δοθεί δανεικός στο Λαύριο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Όσον αφορά το κομμάτι των ξένων, στην ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία βιασύνη. Άλλωστε, οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά το πέρας της παρουσίας των Σωτήρη Μανωλόπουλου και Γιώργου Χήνα στο Summer League του Λας Βέγκας. Εκεί οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν παίκτες, αλλά και να μιλήσουν με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play