Πασκουάλ για το πούλμαν: «Ελάτε στη θέση του Γιαννακόπουλου…»

Πασκουάλ για το πούλμαν: «Ελάτε στη θέση του Γιαννακόπουλου…»
Ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαρκελώνης και τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, για το θέμα του πούλμαν, ζητώντας να μπει ο καθένας στη θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στο Catalunya Radio μίλησε ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην πορεία του στο «τριφύλλι», ενώ αναφέρθηκε, για μία ακόμα φορά, στο θέμα του πούλμαν, δίνοντας τη δική του εκδοχή στα πράγματα.

Ο Καταλανός προπονητής αναφέρθηκε στην απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η ομάδα με πούλμαν από την Πόλη και τόνισε: «Είναι ένας ιδιοκτήτης που βάζει τα χρήματά του στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι από τις ομάδες που δεν ξέρεις από πού προέρχονται τα χρήματά της. Αν προσπαθήσουμε λοιπόν να μπούμε σε αυτή τη θέση έστω και για ένα δευτερόλεπτο, να σκεφτούμε ότι εμείς είμαστε αυτοί που βάζουμε “Χ” εκατομμύρια ευρώ σε μια ομάδα, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας, και να φανταστούμε πώς θα αντιδρούσαμε σε μία ήττα, ίσως θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε λίγο καλύτερα τα πράγματα».

Όσον αφορά το μπάσκετ στην Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο που παρακολουθεί το άθλημα επεσήμανε: «Αισθάνομαι πολύ πιο αγαπητός από οπουδήποτε αλλού. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πιο παθιασμένος. Οι δημοσιογράφοι είναι σε γενικές γραμμές πιο εξειδικευμένοι απ’ όσο εδώ, στην Ισπανία. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα γενικά γνωρίζουν καλύτερα το μπάσκετ και εμβαθύνουν περισσότερο. Αυτό βέβαια έχει τα καλά του και τα κακά του».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Μπαρτσελόνα : «Δεν μπορώ να σχολιάσω το τι έγινε φέτος στην Μπαρτσελόνα, δεν είναι δίκαιο να πω. Μπορώ μόνο να μιλήσω για την εποχή που ήμουν εγώ εκεί. Νομίζω ότι έγιναν δώδεκα αλλαγές φέτος σε σχέση με την ομάδα που είχα εγώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play