«Δεν θέλει Ολυμπιακό ο Κόντι»

«Δεν θέλει Ολυμπιακό ο Κόντι»
Ο Αργεντινός στόπερ της Κολόν Σάντα Φε, Χερμάν Κόντι, φέρεται να είναι ένας από αυτούς που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού και του Μάριο Ουσίγιος.

Στην Ευρώπη βλέπουν μεν οι συμπατριώτες του το μέλλον του αμυντικού της Κολόν Σάντα Φε, Χερμάν Κόντι, αλλά όχι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος στόπερ φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του νέου τεχνικού διευθυντή των «ερυθρόλευκων», Μάριο Ουσίγιος, ωστόσο την Παρασκευή διάφορα ΜΜΕ της Αργεντινής τονίζουν ότι ο παίκτης δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μια μέρα νωρίτερα, στη «χώρα του ταγκό» έκαναν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στην Κολόν, η οποία πάντως φαίνεται πως δεν «ψήνει» καθόλου τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Οι Αργεντινοί γράφουν χαρακτηριστικά ότι ο Κόντι έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και ο σύλλογος του Σάντα Φε με τη σειρά του να τον πουλήσει (σ.σ. πριν ένα χρόνο είχε πει ”όχι” στα 2,5 εκατ. δολάρια της Ρίβερ Πλέιτ για το 80% των δικαιωμάτων του), την ώρα που έχει συγκεντρώσει πάνω του ενδιαφέρον από συλλόγους της Ιταλίας, σε πρώτη φάση.

Αντίστοιχα, μια από τις ομάδες που τον θέλουν -σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στην Αργεντινή- είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας, όμως τονίζεται ξεκάθαρα πώς ο 23χρονος αμυντικός δεν ενδιαφέρεται με την προοπτική να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε αυτή την ηλικία.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play