Χάσι: “Πειθαρχία πάνω από όλα”!

Χάσι: “Πειθαρχία πάνω από όλα”!
Πρώτη μέρα στο Ζέεφελντ για τον Ολυμπιακό με τον Μπέσνικ Χάσι να δίνει οδηγίες στους παίκτες του για τα μικρά… σπουδαία πράγματα που πρέπει να υφίστανται μέσα σε μια ομάδα.

​Για αυτό και η πρώτη του ομιλία στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα δεν είχε να κάνει με το πρόγραμμα ή την τακτική που θα δουλέψουν μέσα στις επόμενες μέρες αλλά με την πειθαρχία.

Ο 45χρονος τεχνικός άλλωστε είναι λάτρης της πειθαρχίας και το ξεκαθάρισε με το… καλημέρα ότι δεν θα δεχθεί ούτε… πταίσμα από κανέναν.

«Είναι πολύ σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα η πειθαρχία. Από εκεί ξεκινούν όλα για να είμαστε καλά όλοι. Θα είμαι ιδιαίτερα αυστηρώς σε αυτόν τον τομέα και σας το ξεκαθαρίζω από τώρα για να μην παρεξηγηθούμε αργότερα. Όταν λέω θα φοράμε τα συγκεκριμένα ρούχα για την προπόνηση θα το κάνετε όλοι. Όταν λέω ότι το πρωινό θα είναι αυτή την ώρα θα είστε όλοι στην ώρα σας.

Το ίδιο και για την προπόνηση, όλοι θα είστε στο ραντεβού για να φύγει το πούλμαν για το γήπεδο. Περιμένω και στα μικρά που είναι σπουδαία για μια ομάδα να δείξετε ότι είστε όλοι επαγγελματίες» είπε ο Χάσι και έδωσε το στίγμα του για το κρίσιμο για αυτόν τομέα της πειθαρχίας.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play