Πολλές αλλαγές “αρχιτέκτονα”

Πολλές αλλαγές “αρχιτέκτονα”
Σκέψεις για το νέο προπονητή του "Δικέφαλου".

​Καταρχάς εύχομαι (όπως όλοι φαντάζομαι) ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς (που είναι οριστικά πλέον ο διάδοχος του Βλάνταν Ίβιτς) να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα από τον προκάτοχό του στον ΠΑΟΚ. Εύχομαι ο Σέρβος να μπορέσει να οδηγήσει τον Δικέφαλο σε μεγαλύτερες επιτυχίες και φυσικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ζήτημα όμως, στη δική μου λογική, δεν είναι να μπορέσει να πάρει ο Δικέφαλος ένα πρωτάθλημα, αλλά να το πάρει και να μπορεί να το διεκδικεί κάθε χρόνο. Να παραμείνει μόνιμος διεκδικητής των τίτλων και όχι να είναι μία φωτοβολίδα. Να αποκτήσει διάρκεια στη διεκδίκηση της κορυφής, όπως έκανε τη δεκαετία του ’70 και αρκετές φορές τη δεκαετία του ’80. Όπως προσπάθησε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και τη σεζόν που πέρασε.

Πιστεύω όμως ότι όσο πιο συχνά αλλάζεις «αρχιτέκτονα» τόσο πιο αργά θα μπορέσεις να φτιάξεις το οικοδόμημα που θέλεις, όσα λεφτά και αν έχεις. Το θέμα βέβαια είναι να βρεις και τον κατάλληλο «μάστορα» αλλά και να θέλει αυτός να μείνει να δουλέψει στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιες οικονομικές δυνατότητες την εποχή του Ιβάν Σαββίδη, αλλά με τόσες αλλαγές στον πάγκο του από το καλοκαίρι του 2012 έως τώρα (Δώνης, Γεωργιάδης, Στέφενς, πάλι Γεωργιάδης, Αναστασιάδης, πάλι Γεωργιάδης, Τούντορ, Ίβιτς και τώρα ο Στανόγεβιτς) δεν μπορεί να βρει μια σταθερή αγωνιστική φιλοσοφία.

Εύχομαι λοιπόν ο Στανόγεβιτς να μπορέσει να πιάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μείνει αρκετά χρόνια και να μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στη… γη της Επαγγελίας.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play