Αυτόν τον παιχταρά, που έμεινε ελεύθερος, θέλουν οι Αγγελόπουλοι

Αυτόν τον παιχταρά, που έμεινε ελεύθερος, θέλουν οι Αγγελόπουλοι
Δείτε ποιον παίκτη... ορέγονται στο "λιμάνι".

Η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη “καίει” αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που ανανέωσε ο Πρίντεζης, οι διοικούντες την ομάδα θέλουν να κάνουν το ίδιο και με τον Έλληνα γκαρντ.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν κοιτάζουν την αγορά και δεν… ψάχνονται για τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Μία περίπτωση, λοιπόν, που φαίνεται ότι απασχολεί πολύ “ζεστά” τους Ερυθρόλευκους είναι και ο Άαρον Τζάκσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στη “ρωσική αρκούδα”.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, στα 31 του χρόνια, αποτελεί μια εξαιρετική λύση για οποιαδήποτε ομάδα που στοχεύει ψηλά στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να βλέπει στο πρόσωπό τον αντικαταστάτη του Έρικ Γκριν, ο οποίος λέγεται ότι βρίσκεται στη “μαύρη λίστα” του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον “Πρωταθλητή”, οι συζητήσεις με τον Άαρον Τζάκσον είναι προχωρημένες, με την εφημερίδα να θεωρεί σχεδόν κλεισμένο το deal, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο παίκτης είναι “προ των πυλών” του Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play