Ολυμπιακός: Ο Μάντζαρης… ορίζει την συνέχεια

Ολυμπιακός: Ο Μάντζαρης… ορίζει την συνέχεια
Ο Γιώργος Πρίντεζης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό για ακόμα τρία χρόνια και οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή (16/6) θα επιχειρήσουν να κρατήσουν στο λιμάνι και τον Βαγγέλη Μάντζαρη. n

Το ραντεβού του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Γιώργο Πρίντεζη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και την Παρασκευή (16/6) θα υπάρχει ακόμα μία σημαντική συνάντηση για τους Πειραιώτες. 

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης –  ο οποίος είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods – την Παρασκευή θα συναντηθεί με τους διοικούντες των «ερυθρολεύκων» και η εξέλιξη της συνάντησης των δύο πλευρών, θα επηρεάσει και τον σχεδιασμό των Πειραιωτών. 

Ο Ολυμπιακός και ο 27χρονος διεθνής γκαρντ θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, ενώ όταν ολοκληρωθεί θετικά ή αρνητικά το ζήτημα της ανανέωσης του Βαγγέλη Μάντζαρη, οι Πειραιώτες θα προβούν στις επόμενες κινήσεις του για την υλοποίηση του σχεδιασμού τους. 

Μετά την παραμονή του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες έχουν επικεντρωθεί στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασία τους με τον Βαγγέλη Μάντζαρη κι έπειτα από αυτό θα ασχοληθούν με τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το… κάδρο τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play