Έξαλλος ο Χάσι !

Έξαλλος ο Χάσι !
Πώς «χάλασε» η «κλεισμένη» μεταγραφή και γιατί εκνευρίστηκε ο Αλβανός προπονητής.

Φτάσαμε ήδη στα μέσα Ιουνίου και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ στις 25 Ιουλίου, οι “ερυθρόλευκοι” αρχίζουν να ασχολούνται σοβαρά με την ενίσχυσή τους, με τα μεταγραφικά σενάρια να φουντώνουν τις τελευταίες ώρες.

Χθες σας γράφαμε για την περίπτωση του Τεό Μπονγκοντά της Θέλτα, ο οποίος θεωρούταν “κλεισμένος” από τους Πειραιώτες, σε βαθμό που το περιβάλλον του Μπέσνικ Χάσι εκτιμούσε ότι η μεταγραφή του ήταν δεδομένη.

Όλοι, όμως, βρέθηκαν προ εκπλήξεως με τη χθεσινοβραδινή αλλαγή στάσης της πλευράς του παίκτη, καθώς αυτός και ο μάνατζέρ του ταξίδεψαν τα μεσάνυχτα στην Κωνσταντινούπολη για να μιλήσουν με την Τράμπζονσπορ. Μάλιστα, σήμερα ο Βέλγος ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε από τον τουρκικό σύλλογο.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια πολύ αρνητική εξέλιξη, ειδικά σε επικοινωνιακό επίπεδο, για την οποία λέγεται ότι έχει εκνευρίσει πολύ τους συνεργάτες του Χάσι, μιας και μέχρι προχθές η πλευρά του Μπονγκοντά επιβεβαίωνε τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και την επόμενη μέρα όλα άλλαξαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play