Ανακοινώνει προπονητή ο ΠΑΟΚ

Ανακοινώνει προπονητή ο ΠΑΟΚ
Τα δεδομένα της πολυαναμενόμενης συμφωνίας.

Το σίριαλ του προπονητή με τον οποίο θα συνεργαστεί ο ΠΑΟΚ για τη νέα περίοδο, φτάνει στο τέλος του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λούμπος Μίχελ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την σύμφωνη γνώμη του Ιβάν Σαββίδη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, υπήρξε επαφή του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ με τον πρόεδρο, και κατέληξαν σε συμφωνία για την επιλογή τεχνικού.

Αμέσως μετά ο Μίχελ προχώρησε σε συζητήσεις με την πλευρά του προπονητή που μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την συνεργασία.

Δεδομένο θεωρείται ότι η λύση Ράζβαν Λουτσέσκου απορρίφθηκε, λόγω της κακής εικόνας που έχει δημιουργήσει ο Ρουμάνος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Λουτσέκσου βρισκόταν στην λίστα του Δικεφάλου αλλά, τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Λούμπος Μίχελ, έλαβαν σοβαρά υπόψιν τους τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε στον κόσμο πιθανή συνεργασία με τον πρώην τεχνικό της Ξάνθης και αποφάσισαν να στραφούν στις άλλες λύσεις που είχαν στα χέρια τους.

Ο νέος προπονητής, αναμένεται να έρθει άμεσα στην Θεσσαλονίκη για να γνωριμία με το περιβάλλον του ΠΑΟΚ και ρύθμιση των λεπτομερειών που αφορούν την προετοιμασία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ολλανδία.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play