Γιόχανσον: Πιστεύω οτι θα παραμείνω στην ΑΕΚ

Γιόχανσον: Πιστεύω οτι θα παραμείνω στην ΑΕΚ
Ο Σουηδός μέσος μιλά για το μέλλον του και το ενδιαφέρον της Μπριζ.

Την πίστη του πως θα παραμείνει στην ΑΕΚ εξέφρασε με δηλώσεις του σε σουηδικά ΜΜΕ ο Γιάκομπ Γιόχανσον! Ο μέσος της Ένωσης, στο πλαίσιο του χθεσινού φιλικού αγώνα (1-1) με τη Νορβηγία, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του και ρωτήθηκε τόσο για το μέλλον του όσο και για το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από το Βέλγιο.

Ο Γιόχανσον ουσιαστικά τόνισε πως δεν έχει ιδέα για όλα αυτά που ακούγονται περί Μπριζ και αυτό που τον απασχολεί είναι η ΑΕΚ, αφού στην Ένωση τα πάει καλά. «Πιστεύω ότι θα παραμείνω στην ΑΕΚ. Αισθάνομαι παράξενα να σχολιάζω δημοσιεύματα που γράφουν για άλλα πρωταθλήματα και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα. Αν πάω κάπου θα πρέπει να είμαι καλά. Υπάρχουν πολλές προδιαγραφές που θα πρέπει να πληρούνται, τόσο σε επίπεδο ποδοσφαιρικό όσο και σε κοινωνικό. Αν το ενδιαφέρον είναι από το Βέλγιο ή όχι, δεν έχω ιδέα. Στην ΑΕΚ τα πάω καλά. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα κι αν συμβεί κάτι στο μέλλον θα το δούμε», τόνισε αρχικά ο Γιόχανσον, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε αν επιθυμεί να εκπληρώσει κάποιον ξεχωριστο στόχο. «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάτι ιδιαίτερο ή ότι εκτιμώ κάτι περισσότερο από κάτι άλλο», σχολίασε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα των Σουηδών στέκεται στην επιτυχημένη σεζόν που έχει κάνει ο Γιόχανσον στην Ελλάδα, μιλά για τις συμμετοχές του στην Εθνική ομάδα όπου πλέον είναι μόνιμο στέλεχος και ουσιαστικά αναφέρεται στο ενδιαφέρον που φαίνεται να έχει προκύψει από την Μπριζ.

Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά το επόμενο διάστημα για την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού μέσου, καθώς πρόθεσή της είναι να τον δέσει για ακόμη περισσότερα χρόνια, ενώ θα σκεφτόταν να συζητήσει την πώλησή του μόνο αν έφτανε στα χέρια της μια πραγματικά πολύ υψηλή πρόταση.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play