Ροντρίγκες: “Θέλω χρόνο…”

Ροντρίγκες: “Θέλω χρόνο…”
Φαίνεται ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη για να γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γκονσάλο Ροντρίγκες.

​Ο 33χρονος στόπερ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, μίλησε στο «Radio Continental AM590», αναφέρθηκε στον λόγο που δεν συνεχίζει στην Φιορεντίνα όπου αγωνίστηκε από το 2012 και μέχρι φέτος, δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αργεντινή και τόνισε ότι θέλει να επεξεργαστεί κι άλλο τις προτάσεις που έχει. 

«Θα ήθελα να μείνω στη Φιορεντίνα, αλλά είχα προβλήματα με κάποιον στον σύλλογο», ανέφερε αρχικά και σε ερώτηση που του έγινε αν θα ήθελε να παίξει στην Αργεντινή απάντησε: «Ναι, θα ήθελα. Η Ρασίνγκ έχει κάνει πρόταση σε εμένα, αλλά θα χρειαστώ χρόνο για να αξιολογήσω την καλύτερη πρόταση από αυτές που έχω.

Η σύζυγός μου είναι Ιταλίδα, αλλά ξέρει πως είναι το ποδόσφαιρο και ότι δεν θα με περιμένει για πάντα. Υπάρχουν άλλες δύο με τρεις ομάδες που έχουν ρωτήσει για εμένα. Η Σαν Λορέντσο; Είχαν έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ μου πριν από επτά μήνες.

Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Η ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής ήταν πάντα σπέσιαλ, αρκετά διαφορετική από αυτήν στην Ευρώπη».

Πηγή: sportotal.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play