Η λίστα του ΠΑΟΚ μικραίνει, ο Λουτσέσκου… παραμένει!

Η λίστα του ΠΑΟΚ μικραίνει, ο Λουτσέσκου… παραμένει!
Ο Λούμπος Μίχελ μετράει αντίστροφα για την τελική επιλογή του αντικαταστάτη του Βλάνταν Ίβιτς, με τη λίστα των υποψηφίων σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει και πολλά αουτσάιντερ να γίνονται φαβορί…

Ο Μισέλ Πρεντόμ βρίσκεται στο σπίτι του στο Μπορντό και σκέφτεται περισσότερο τις διακοπές του από το να αποδεχθεί μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ ή την Κίνα, την ίδια ώρα που ο Οσκαρ Γκαρσία (απασχόλησε σοβαρά και το 2015 τους ασπρόμαυρους, ελέω Ιάκωβου Αγγελίδη) είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με την Σεντ Ετιέν η οποία θα πληρώσει τη ρήτρα του 1,5 εκατ. ευρώ στη νταμπλούχο Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, για να τον κάνει δικό της.

Η λίστα των υποψηφίων προπονητών για τον ασπρόμαυρο πάγκο, μετά την αποχώρηση του Βλάνταν Ιβιτς, είχε στην αρχή της πολλά και τρανταχτά ονόματα (βλέπε Χουάντε Ράμος), συνεχίζει να έχει κι άλλα, από την ανατολική και δυτική Ευρώπη, αρχίζει όμως να μικραίνει με το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου να παραμένει ψηλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι η πρώτη επιλογή.

Μπορεί και να γίνει σύντομα…

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής θέλει το συντομότερο δυνατόν να κλείσει το κεφάλαιο «νέος προπονητής», καθώς και την στελέχωση του προπονητικού τιμ, αφού οι περισσότεροι, όχι όλοι, συνεργάτες του Ιβιτς έχουν αποχωρήσει από την ομάδα ή δε θα συνεχίσουν.

Ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης δεν έχει κλείσει πουθενά, άρα είναι διαθέσιμος, φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει και το πλεονέκτημα της σχεδόν άμεσης προσαρμογής του γνωρίζοντας πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, την ομάδα της Θεσσαλονίκης και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφήστε, που υπάρχει και ο παράγων «μπαμπάς Μιρτσέα Λουτσέσκου», ο οποίος ίσως να παίξει το ρόλο του…

Το σίγουρο είναι πως μετά το Σαββατοκύριακο θα «τρέξουν» οι εξελίξεις με τις τελικές συζητήσεις, καθώς ο Μίχελ όπως έχει πει θέλει μέχρι τις 15-16 του μήνα να έχει τελειώσει κάνοντας την τελική εισήγηση προς τον Ιβάν Σαββίδη, που θα είναι αυτός ο οποίος θα πάρει την απόφαση.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play