Basket-League: Απόψε στο ΣΕΦ ο τελικός των τελικών

Basket-League: Απόψε στο ΣΕΦ ο τελικός των τελικών
Στις 21:00 το τζάμπολ του πέμπτου τελικού της Α1 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, σε μια σειρά που έχει καθηλώσει όλη την Ευρώπη.

Η σειρά καθηλώνει όλη την Ευρώπη. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν το πρωτάθλημα Ελλάδας μπάσκετ και απόψε θα έχουμε οριστικά και αμετάκλητα πρωταθλητή, αφού οι δύο “αιώνιοι” θα αγωνιστούν σε πέμπτο τελικό στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα τους έως τώρα, έχοντας από δύο νίκες σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ και στέλνοντας τη σειρά σε πέμπτο ματς. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στους Λοτζέσκι και Χάκετ, όπως σε όλα τα ματς, ενώ στο τέταρτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έδωσε πολλές ανάσες σε Σπανούλη και Πρίντεζη, όταν ο Παναθηναϊκός είχε ξεφύγει στο σκορ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού ο Γιάννης Μπουρούσης έδειξε και στο προηγούμενο παιχνίδι πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση και οι “πράσινοι” θα κατέβουν πάνοπλοι με στόχο ό,τι είχαν κάνει και το μακρινό 1999. Να σπάσουν την έδρα του Ολυμπιακού και να στεφθούν πρωταθλητές μέσα στο Φάληρο.

Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες, με τον Ολυμπιακό να έχει βγάλει ανακοίνωση που να καλεί τους φιλάθλους του να μην ξεφύγουν και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη νίκη και τον Παναθηναϊκό μέσω δικής του ανακοίνωσης να ζητάει μια σειρά από πράγματα ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Το ματς ξεκινάει στις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play