«Μπαίνει ”σφήνα” για Μπράνταριτς ο Ολυμπιακός»

«Μπαίνει ”σφήνα” για Μπράνταριτς ο Ολυμπιακός»
Ιταλικό δημοσίευμα εμπλέκει τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικό σενάριο για τον 25χρονο διεθνή Κροάτη αμυντικό χαφ της Ριέκα, Φίλιπ Μπράνταριτς, για τον οποίο ενδιαφέρεται ήδη και η Μπολόνια.n

Αποκλειστικό δημοσίευμα του ιταλικού tuttomercatoweb τονίζει το βράδυ του Σαββάτου ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μπει «σφήνα» στη Μπολόνια για την απόκτηση του Φίλιπ Μπράνταριτς.

Πρόκειται για τον 25χρονο διεθνή Κροάτη αμυντικό χαφ ο οποίος ανήκει και αγωνίζεται στη Ριέκα. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο ιταλικό ρεπορτάζ «οι άνθρωποι της Μπολόνια και της Ριέκα έχουν προγραμματίσει συνάντηση την προσεχή Τρίτη προκειμένου να συζητήσουν για τη μεταγραφή του Μπράνταριτς, όμως φαίνεται πως και ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή».

Ο Μπράνταριτς έχει περάσει όλη την ποδοσφαιρική του ζωή στην Κροατία, αποτελώντας προϊόν των ακαδημιών της Χάιντουκ Σπλιτ. Το 2015 πωλήθηκε τελικά στη Ριέκα έναντι 300 χιλ. ευρώ και τελείωσε την περασμένη σεζόν με 40 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ. Έχει συμβόλαιο ως τις 15/6 του 2020 ενώ έχει και 2 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play