Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι…

Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι…
Η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σαν το σλόγκαν σε μια παλαιότερη διαφήμιση των "Goodys" που έλεγε "Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι". Γιατί όσο θα περνούν οι μέρες και θα καθυστερεί το θέμα, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες θα υπάρχουν να το βρει μπροστά της μετά η ομάδα.

​Το θέμα προπονητή πρέπει να κλείσει άμεσα. Για την ακρίβεια έπρεπε να είχε κλείσει… χθες. Προσωπικά δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια εξέλιξη με τον Βλάνταν Ίβιτς, αλλά η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να μπορούσε να μείνει ο Σέρβος που έχει κάνει καλή δουλειά παρά τα όποια λάθη του και ξέρει και τον Δικέφαλο.

Πλέον όμως χρειάζονται γρήγορες κινήσεις αλλά όχι βιαστικές και πρόχειρες.

Ο χρόνος τρέχει. Σήμερα έχουμε 10 Ιουνίου και σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες θα αρχίσουν να μαζεύονται πάλι οι παίκτες για την επόμενη σεζόν. Έως τότε θα πρέπει να έχει γίνει και ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ και ορισμένες κινήσεις ενίσχυσης. Εφόσον θα υπάρξει καινούριος προπονητής προφανώς θα θέλει να αξιολογήσει κι αυτός τους παίκτες και φυσικά θα χρειαστεί και χρόνο για να μάθει την ομάδα. Και ακόμη περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να περάσει τη φιλοσοφία του και τα θέλω του.

Σίγουρα στον σημερινό ΠΑΟΚ υπάρχουν καλές βάσεις και ένας σημαντικός κορμός αξιόλογων παικτών, οπότε το έργο αυτού που θα αναλάβει την ομάδα θα είναι πιο εύκολο σε σχέση με άλλων προκατόχων του, γιατί δε θα παραλάβει καμένη γη.

Αλλά θα είναι και δύσκολο (όπως κάθε τεχνικού στον Δικέφαλο) γιατί πλέον οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές, πιο υψηλές από τα προηγούμενα χρόνια.

Θεωρώ ότι ο Ίβιτς αφήνει πίσω του μία πολύ καλή φουρνιά παικτών, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον κορμό του ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν συν ορισμένες ποιοτικές προσθήκες που θα γίνουν και θα ισχυροποιήσουν περισσότερο τον Δικέφαλο.

ΌΧΙ ΛΑΘΗ ΤΥΠΟΥ… ΜΠΕΡΕΤΑ

Η υπόθεση του προπονητή πρέπει να τρέξει άμεσα και γρήγορα, αλλά χωρίς βιασύνη και προχειρότερα, παρά την πίεση που υπάρχει, για να μην γίνουν λάθη Τύπου Μπερέτα. Ο Ιταλός είχε έρθει τον Ιούνιο του 2010 (μετά τον Σάντος) και έμεινε στον ΠΑΟΚ μόλις 40 μέρες φεύγοντας πριν αρχίσουν τα επίσημα ματς.

ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΧΕΛ

Στη επιλογή του επόμενου προπονητή του ΠΑΟΚ θα φανούν καλύτερα και τα αντανακλαστικά αλλά και οι γνωριμίες του Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος ξέροντας τι ομάδα έχει στηθεί από πέρυσι, θα πρέπει να βρει τον καταλληλότερο δυνατό που να ταιριάζει καλύτερα στον σύλλογο, αλλά και να μπορεί να τον πάει ακόμη πιο ψηλά.

Πηγή: inpaok.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play