Καμία συμφωνία για Μολέδο

Καμία συμφωνία για Μολέδο
Καμία απολύτως συμφωνία δεν υπάρχει για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ σε αντίθεση με τα όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία.

​Τις τελευταίες ώρες και μετά την κίνηση του Ροντρίγκο Μολέδο να θέσει εαυτόν εκτός για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έχουν κυκλοφορήσει αρκετά δημοσιεύματα στην Βραζιλία που θέλουν την Ιντερνασιονάλ να έχει συμφωνήσει τόσο με τον παίκτη όσο και με το τριφύλλι για την απόκτηση του.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει καθώς αυτή τη στιγμή αν και είναι δεδομένο το ενδιαφέρον δεν έχει υπάρξει συμφωνία των Βραζιλιάνων με τους πράσινους.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Μολέδο με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι του 2018 και η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να υπάρξει ικανοποιητική για το τριφύλλι πρόταση.

Από την πλευρά της πράσινης ΠΑΕ επιβεβαιώνεται πως δεν υπάρχει η οποιαδήποτε συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ, ενώ σημειώνεται πως υπάρχει και έντονη δυσαρέσκεια για τη στάση του παίκτη λίγη ώρα πριν η ομάδα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play