Αρέσει πολύ ο Καμπρέρα στην ΑΕΚ

Αρέσει πολύ ο Καμπρέρα στην ΑΕΚ
Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται το όνομα του κεντρικού αμυντικού της Σαραγόσα, Λεάντρο Καμπρέρα, που όπως είναι γνωστό, ενδιαφέρει την Ένωση ενόψει καλοκαιριού.

​Στην ΑΕΚ βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, η Ένωση εξετάζει την περίπτωση του αμυντικού της Σαραγόσα, Λεάντρο Καμπρέρα. Το συμβόλαιο του 26χρονου Ουρουγουανού στόπερ λήγει και στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ο παίκτης διαθέτει εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν για τη συγκεκριμένη θέση.

Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Καμπρέρα βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, αποτελώντας έναν από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους του συλλόγου. Επαφές έχουν γίνει ήδη και βρίσκονται σε καλό επίπεδο με συνέπεια να υπάρχει αισιοδοξία ότι ο παίκτης μπορεί να καταλήξει στην Ένωση.

Πάντως, το εμπόδιο της ΑΕΚ έχει να κάνει με το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων για τον Ουρουγουανό αμυντικό. Κι αυτό γιατί ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν, όπως η Εϊμπάρ και η Μάλαγα, αλλά και σύλλογοι της Τσάμπιονσιπ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Καμπρέρα.

Μάλιστα στους ενδιαφερόμενους πρόσφατα μπήκε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ η οποία έκανε κρούση στην πλευρά του παίκτη, προσφέροντας του συμβόλαιο ύψους 500.000 ευρώ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play