Μόνο Λεωφόρος για τον Παναθηναϊκό!

Μόνο Λεωφόρος για τον Παναθηναϊκό!
Ο Παναθηναϊκός, την Κυριακή συμπληρώνει 100 διαδοχικούς αγώνες στη Λεωφόρο, από την επιστροφή του το 2013!

​Ο Παναθηναϊκός με την ολοκλήρωση της περιόδου 2011-2012, αποφάσισε να μετακομίσει στο πραγματικό του σπίτι, το «Απ. Νικολαΐδης». Έκτοτε οι πράσινοι μετρούν 99 διαδοχικούς αγώνες στην ιστορική τους έδρα, με αυτόν με τον Πανιώνιο την Κυριακή (28/5, 18:15), να είναι ο 100ος.

Διαβάστε το σχετικό αφιέρωμα στο match programme του αγώνα του Παναθηναϊκού με τους Νεοσμυρνιώτες την Κυριακή στη Λεωφόρο:

«Όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης σφυρίξει τη λήξη σήμερα, θα ολοκληρώσει τον 100ό διαδοχικό αγώνα του Παναθηναϊκού ως γηπεδούχου στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» άφησαν την άνοιξη του 2013 το ΟΑΚΑ για να επιστρέψουν στο «σπίτι» τους στο πλαίσιο της καινούργιας αγωνιστικής προσπάθειας που ξεκινούσε εκείνη την περίοδο υπό τον Νίκο Νταμπίζα και τον Γιάννη Αναστασίου. Στις 4 σεζόν που κύλισαν από τότε μέχρι σήμερα οι «πράσινοι» έζησαν έντονες στιγμές, χαρές και λύπες και οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά στις εξέδρες του ιστορικού «Απόστολος Νικολαΐδης». Με την αφορμή αυτή επιχειρούμε μια συνοπτική ανασκόπηση των εντός έδρας επιδόσεων του Παναθηναϊκού στα 4 αυτά χρόνια.

Επιστροφή στο σπίτι

Η χρονιά της επιστροφής στη Λεωφόρο, το 2013-14 σημαδεύτηκε από το σπάνιο όσο και καλοδεχούμενο φαινόμενο της θερμής υποστήριξης εκ μέρους των φιλάθλων ακόμα και στις περιπτώσεις αρνητικών αποτελεσμάτων. Ποιος δεν θυμάται λόγου χάρη το χειροκρότημα μετά το 0-1 από τον Μήτρογλου στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό; Η προσπάθεια της καινούργιας εκείνης ομάδας αγκαλιάστηκε από τους φιλάθλους και η ομάδα βρήκε σταδιακά μέσα στη σεζόν το δρόμο της αποδίδοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο.

Από πλευράς αριθμών, ο Παναθηναϊκός 17 νίκες σε 24 αγώνες στην έδρα του σε μια χρονιά χωρίς Ευρωπαϊκή συμμετοχή ενώ τα γκολ ήταν 46 – 17. Ξεχωριστής μνείας αξίζουν οι σχετικές επιδόσεις στο Κύπελλο, στη διαδρομή προς την κατάκτηση του τελευταίου χρονικά τροπαίου για το «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και τα 4 παιχνίδια που έδωσε στη Λεωφόρο με άθροισμα τερμάτων 12-1 και μοναδικό παθητικό στον πρώτο αγώνα με τον Εργοτέλη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play