Βίντεο-ντοκουμέντο από τη μεταφορά του Λουκά Παπαδήμου στο ασθενοφόρο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη μεταφορά του Λουκά Παπαδήμου στο ασθενοφόρο
Αιμόφυρτος, πάνω στο φορείο ο πρώην πρωθυπουργός.

Τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, σημειώθηκε λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ένας παγιδευμένος φάκελος εξερράγη μέσα στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε, στη συμβολή των οδών Μάρνη και Στουρνάρη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι «Ε» φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ένα ακόμη συγκλονιστικό βίντεο, λίγες μόνο στιγμές μετά την επίθεση με παγιδευμένο φάκελο που δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, μέσα στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε, προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σε αυτό, αν και τραβηγμένο από μακριά και με θολή εικόνα, φαίνεται ο Λουκάς Παπαδήμος πάνω στο φορείο, αιμόφυρτος και με ανοιχτό τραύμα στον δεξιό του μηρό, καθώς το παντελόνι του έχει σκιστεί σε ακριβώς αυτό το σημείο, πάνω στο οποίο είχε, κατά πληροφορίες, τοποθετήσει τον φάκελο-«βόμβα».

Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα παραμείνει για ένα 24ωρο ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν, η κατάσταση του Λουκά Παπαδήμου είναι καλή ενώ τα δύο άτομα που τον συνόδευαν πήραν εξιτήριο. Συγκεκριμένα το ανακοινωθέν αναφέρει: «Ο ασθενής κύριος Λουκάς Παπαδήμος είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Έχει καλή γενική κατάσταση. Εξέλιξη τραυμάτων ομαλή. Το επόμενο 24ωρο θα παραμείνει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι δύο συνοδοί του, έλαβαν την αναγκαία ιατροφαρμακευτική φροντίδα και εξήλθαν σε καλή γενική κατάσταση, με οδηγίες για ιατρική επανεκτίμηση σε μια εβδομάδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play