Υπεύθυνη επικοινωνίας Μπούμπουρα: “Αγαπάει τον Άρη, συναντήθηκε με Καρυπίδη, αλλά απέχει πολύ από το να επενδύσει”

Υπεύθυνη επικοινωνίας Μπούμπουρα: “Αγαπάει τον Άρη, συναντήθηκε με Καρυπίδη, αλλά απέχει πολύ από το να επενδύσει”
Η δημοσιογράφος, Μάγδα Τσέγκου, υπεύθυνη τύπου του ιδρύματος Μπούμπουρα, μίλησε για το ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Λημνιού επιχειρηματία για εμπλοκή στην ΠΑΕ Άρης, αλλά και τη συνάντησή του με τον Θοδωρή Καρυπίδη στη Θεσσαλονίκη.

​Αναλυτικά όσα είπε στο metropolis.

«Υπάρχει η φήμη τις τελευταίες 10 μέρες, ότι ο κ. Μπούμπουρας ενδιαφέρεται για τον Άρη, Ο κ. Μπούμπουρας έκανε ένα ραντεβού με κάποιον που δεν εκπροσωπεί επίσημα την ΠΑΕ Άρης. Συζήτησαν τι θα κάνει ο Άρης από εδώ και πέρα, αλλά και πως ο Μπούμπουρας μπορεί να βοηθήσει. Το έχει πει, ότι αγαπάει τον Άρη, δεν είναι κακό.

Είναι μία πρώιμη κουβέντα, όχι κάτι σίγουρο. Ένας επιχειρηματίας τέτοιου μεγέθους συζητάει με πολύ κόσμο. Αυτό με το ότι επενδύει ή αγοράζει τον Άρη, απέχει κατά πολύ. Ενδεχομένως θα έχει συνέχεια. Είναι ένα θέμα το οποίο θα πάρει πάρα πολύ καιρό, αν όντως ενδιαφέρεται για την ομάδα. Υπάρχει μέλλον με αυτή την ιστορία. Θα κρατούσα είναι ότι έχει ανοίξει μία κουβέντα και μένουμε σε αυτό. Όχι όμως με τους ανθρώπους του επίσημου Άρη».

Για το αν υπήρχε συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη, είπε:

«Έγινε όντως το ραντεβού. Σε αυτό ήμασταν εγώ, ο κ. Καρυπίδης και ο κ. Μπούμπουρας. Δεν έγινε ποτέ κουβέντα για τον Άρη. Η κουβέντα ήταν καθαρά για επιχειρηματικούς άλλους λόγους, όχι για την ομάδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play