Μεγαλύτερη “βόμβα” κι απ’ τον… Αραούχο αυτή που ετοιμάζει ο Μελισσανίδης

Μεγαλύτερη “βόμβα” κι απ’ τον… Αραούχο αυτή που ετοιμάζει ο Μελισσανίδης
Όταν γίνει, ο ενθουσιασμός του κόσμου θα χτυπήσει κόκκινο.

Στην ΑΕΚ ήθελαν και πίστευαν μετά το “διπλό” στην Τούμπα πως θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η συνέχεια είναι εντελώς διαφορετική και η πρωτιά πηγαίνει προς τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά και δεν πρόκειται να τα παρατήσουν στην Ένωση, ωστόσο σιγά σιγά όλοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη μέρα. Οι παίκτες τις διακοπές, ο Χιμένεθ το συμβόλαιό του – δεν είναι καθόλου βέβαιο αν θα παραμείνει – και η διοίκηση το μεγάλο πρότζεκτ του γηπέδου. Ίσως μάλιστα το τελευταίο να έχει και άμεσες εξελίξεις που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μάλιστα, δεν αποκλείεται μέχρι τα τέλη του Ιουνίου η ΑΕΚ να έχει πάρει στα χέρια την άδεια για το γήπεδο και αμέσως να ξεκινήσει τις εργασίες για την ανέγερση της “Αγίας Σοφιάς”.

Αν μάλιστα ξεκινήσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο, τότε είναι πολύ πιθανό ο Μελισσανίδης να προχωρήσει και σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Άλλωστε το πρότζεκτ του γηπέδου αναμένεται να φέρει άλλον αέρα σε όλους, όπως και στη διοίκηση και ο ενθουσιασμός θα έχει και προεκτάσεις. Όσο για τον χρόνο που θα χρειαστεί, απ’ τη στιγμή που θα ξεκινήσουν οι εργασίες θα πρέπει να υπολογίζουμε περίπου στους 18 με 24 μήνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play